Aangemaakte reacties

15 reacties aan het bekijken - 46 tot 60 (van in totaal 62)
  • Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    Hoi Mike (en anderen),

    Ik heb even een foto gemaakt van de installatie, daar loopt het al spaak zo te zien. Eerst een ‘fail’ (destinatie map bestaat al… !?)

    Nu heb ik hem in FileZilla verwijderd (hij stond IN een andere theme… ) En weer ge-ftp’t, maar nu staat hij niet in Themes (waarnaar ik hem versleept heb) maar…? Kan hem nergens vinden! Niet in een van de andere themes in elk geval. En als ik hem nog een keer upload in themes, zegt FileZilla: ‘vorige file overschrijven?’ Eh… Wat gebeurt hier..? Het lijkt wel een website vortex…

    Ik dacht dat ik de link van die afbeelding van FileZilla al meegestuurd had… niet kennelijk. Dat is: http://www.timhupkes.com/ftp-overzicht/

    En wat ik krijg als ik de zip wil uploaden via wp zelf, is ook op die pagina te zien.

    Wat me wel opvalt: Tim.zip staat nu wel een paar keer in de media bieb..! Dat hoort niet, volgens mij… (foto staat ook op die pagina)

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    Hoi Mike,

    zo staat hij erin:

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    In FileZilla zie ik die backslash ook niet… hoe kan ik die verwijderen..?

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    Hoi Mike,

    hartelijk dank voor je hulp.

    Ik heb een map ‘Tim’ aangemaakt en gecomprimeerd geüpload. Hij werd niet zichtbaar in themes. Daarna via FileZilla geprobeerd. Ook daarna kreeg ik hem in themes niet te zien. Onderin ’themes staat nog altijd dezelfde melding:
    Broken Themes

    The following themes are installed but incomplete. Themes must have a stylesheet and a template.

    Name Description
    Tim\ The parent theme is missing. Please install the “almasi\” parent theme.

    Almasi verwijderen en weer installeren verhelpt dat niet…

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    Hoi Mike,

    de link is:
    http://www.timhupkes.com/blog/for-the-love-of-the-vicious-cat/

    ik heb (n.a.v. element inspecteren) geprobeerd:

    no display voor:
    meta
    byline
    author

    En nog een paar, maar omdat dat niet werkte weet ik dat niet meer. Stukken en beetjes verdwenen, totdat ik uiteindelijk alleen ‘ by’ overhield. En die kreeg ik niet weg…

    Nu staat er meer, omdat ik voorlopig helaas in het hoofd theme werk. (by Tim Hupkes, als je daarop klikt, wordt het erger: dezelfde post met daarboven: Posted on May 6, 2015)

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    Sorry voor mijn 4000 berichtjes… ik zeg; het werkt, maar als ik bij themes kijk, staat mijn child er toch niet tussen… Dus helaas, mijn probleem is nog niet opgelost… Ik werk voorlopig maar even in de theme zelf…

    Weet iemand raad?

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    Pfieuw. Het is gelukt. Vraag me niet hoe (alles uit child in FileZilla verwijderd en alleen style.css laten staan, ik dacht dat functions.php het er ook wel lekker zou doen, vooral ook omdat alleen style.css een hele poos NIET werkte…)

    Nu maar inrichten.

    Ik zal deze post afsluiten.

    Nogmaals bedankt voor alle hulp! 🙂

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    En nu heb ik het helemaal voor elkaar… Op gegeven moment kreeg ik ’theme install succesful.’ Ik klikte meteen op ‘Activate’. Nu is mijn website aan gort. Ik heb de child in ftp verwijderd. Het maakt niets uit. Ik kan nu niks meer…

    Niks wat ik in ftp probeerde, heeft effect (child theme verwijderen of terugzetten…)

    Waar ik ook op klik in WP, krijg ik dit te zien:

    Warning: include(/home/deb84000/domains/timhupkes.com/public_html/wp-content/themes/almasi-child/inc/almasi-page-showcase.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/deb84000/domains/timhupkes.com/public_html/wp-content/themes/almasi-child/functions.php on line 184

    Warning: include() [function.include]: Failed opening ‘/home/deb84000/domains/timhupkes.com/public_html/wp-content/themes/almasi-child/inc/almasi-page-showcase.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php’) in /home/deb84000/domains/timhupkes.com/public_html/wp-content/themes/almasi-child/functions.php on line 184

    Warning: require(/home/deb84000/domains/timhupkes.com/public_html/wp-content/themes/almasi-child/inc/nav-menu-walker.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/deb84000/domains/timhupkes.com/public_html/wp-content/themes/almasi-child/functions.php on line 403

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required ‘/home/deb84000/domains/timhupkes.com/public_html/wp-content/themes/almasi-child/inc/nav-menu-walker.php’ (include_path=’.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php’) in /home/deb84000/domains/timhupkes.com/public_html/wp-content/themes/almasi-child/functions.php on line 403

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    Wat voor mij zo onbegrijpelijk is: ik had er een van Almasi. En die werkte… Dus waarom nu niet..? (die vorige heb ik weggedaan door die waarschuwing onderin Themes)

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    Hoi Mike (en anderen),

    Ik heb weer van alles geprobeerd, via ftp en upload, maar het lukt absoluut niet. Ik heb de theme zelf verwijderd en weer geplaatst en toen nog een keer ge-ftp’t en geüpload. Ik heb zorgvuldig op hoofdletters gelet en variaties van de mogelijke childtheme teksten gebruikt (@import en License: GNU General Public License v2 or later
    License URI: http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html (niet in hetzelfde style sheet). Als het uiteindelijk lijkt te lukken te uploaden, wordt de child toch niet zichtbaar en krijg ik onderin de themes een melding:

    Broken Themes
    The following themes are installed but incomplete. Themes must have a stylesheet and a template.
    Name Description
    Almasi The parent theme is missing. Please
    Child\ install the “almasi\” parent theme. Delete

    Maar die Almasi theme staat er keurig tussen, is zelfs de geactiveerde… (en hij werkt gewoon: http://www.timhupkes.com) Ik had n.a.v. deze melding de theme dus verwijderd en weer geplaatst, zonder positief resultaat… Ik snap er niets meer van..!

    Ik heb helaas geen idee meer wat ik kan proberen….

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    Hoi Mike,

    daar zal ik naar kijken, dank voor je hulp!

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    Hoi Mike,

    Eigenlijk is het nog niet opgelost; ik heb nu geen posts meer, ik heb alleen nog maar pages. Ik dacht dat dit het zou oplossen, maar ik vind het wel jammer dat ik geen posts kan gebruiken door die meta. Mag mijn verzoek daarom nog even open blijven staan..?

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    Na wat stoeien en knutselen ben ik tot het volgende gekomen:

    .entry-meta {
    display: none;
    }

    .byline {
    display: none;
    }

    .author.vcard {
    display: none;
    }

    .posted-on {
    display: none;
    }

    Dit verwijdert BIJNA alles… alleen ‘by’ staat er nog. Weet iemand hier raad op..?

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    Hoi Mike,

    Dank je wel voor je reactie! Sorry dat ik zo laat reageer, ik heb nu pas tijd om er weer naar te kijken. Ik ging op zoek naar byline. In inspecteer element zag ik die nergens. Op dit moment heb ik het volgende in m’n style.css van mijn child:

    .entry-meta {
    display: none;
    }

    .page-title {
    display: none;
    }

    .byline {
    display: none;
    }

    .author-vcard {
    display: none;
    }

    Is het dan slim om deze een andere volgorde te geven? Ze moeten toch in de child style.css..? Of toch ergens anders? Ik heb ze nu wel boven de copyright (footer) info gezet maar dat lijkt niet uit te maken… (cache leeg gemaakt)

    Thread starter Tim Hupkes

    (@tim983)

    Ik heb gesleuteld d.m.v. inspecteer element. Intussen de volgende elementen ‘ge-non-display’ed’:

    .entry-meta {
    display: none;
    }

    .page-title {
    display: none;
    }

    .byline {
    display: none;
    }

    .author-vcard {
    display: none;
    }

    Alleen als ik .entry-header { display: none; } gebruik, verdwijnt de auteursvermelding. Maar… dan verdwijnt ook de titel van de blog… 🙁

15 reacties aan het bekijken - 46 tot 60 (van in totaal 62)