Aangemaakte reacties

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Thread starter sb03

    (@sb03)

    Niet gelukt, helaas. Ik heb, denk ik, wel de oplossing gevonden. Als ik namelijk de page-forum.php open, vind ik daar een stukje over iframe. Ik moet daarvoor het een en ander aanpassen (kopiĆ«ren, plakken en vervolgens een element kiezen waar hij in komt te staan.) Maar wat ik ook doe… Hij pakt deze niet. (Hoogstwaarschijnlijk omdat ik nog niet kundig genoeg ben met de codes ;-))

    Zou je hier naar willen kijken? Is er een manier om deze met jou te delen via dit forum, of misschien op een andere wijze?

    Groeten,
    Susanne

    Thread starter sb03

    (@sb03)

    Even een aanvulling:

    and avoid know problem: WP page named like the phpBB install folder and that reside into same WP root. After created the template forum page (this step is mandatory even if you add manually the template page into the WP template folder) on wp_w3all and the iframe links option activated

    Hier gaat het, denk ik, fout. Ik snap niet precies wat ik moet doen. Zou je dit kunnen uitleggen?

    Thread starter sb03

    (@sb03)

    Hallo Bas,

    Bedankt voor je uitgebreide reactie.
    Nadat ik niet meer in mijn dashboard kon komen, heb ik de plugin tijdelijk uit mijn website gehaald en ben er op deze manier achtergekomen dat mijn probleem NIET een probleem is van de plugin WP-W3ALL.

    De instructie van de benoemde link heb ik uitgevoerd en meerdere malen gecontroleerd. Wanneer je WP-W3ALL installeert, wordt deze instructie namelijk aangeboden. Ik ben dan ook bang dat daar iets verkeerd is gegaan, maar ik weet niet waar..

    Ik kan voor de rest geen instellingen vinden in het dashboard van WP-W3ALL. In elk geval niet iets waarvan ik denk dat ik dat op dit moment nodig heb.

    Bedankt voor de tip over SSL! Ik heb nog veel te leren, maar heb even uitgezocht wat het precies is. Bedankt!

    Groeten,
    Susanne

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)