Aangemaakte reacties

6 reacties aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Thread starter annelijn

    (@annelijn)

    Ik zie ook dat de pagina DIY pakket (onder workshops) dezelfde fout geeft, en de inschrijfformulieren en contactformulier ook

    Thread starter annelijn

    (@annelijn)

    Bij beide pagina’s gebruik ik geen specifieke plugin. Er staan tekst, foto’s en een link.

    In de .htaccess map staat dit:

    # BEGIN W3TC Browser Cache AddOutputFilterByType DEFLATE text/css text/x-component application/x-javascript application/javascript text/javascript text/x-js text/html text/richtext text/plain text/xsd text/xsl text/xml image/bmp application/java application/msword application/vnd.ms-fontobject application/x-msdownload image/x-icon application/json application/vnd.ms-access video/webm application/vnd.ms-project application/x-font-otf application/vnd.ms-opentype application/vnd.oasis.opendocument.database application/vnd.oasis.opendocument.chart application/vnd.oasis.opendocument.formula application/vnd.oasis.opendocument.graphics application/vnd.oasis.opendocument.presentation application/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet application/vnd.oasis.opendocument.text audio/ogg application/pdf application/vnd.ms-powerpoint image/svg+xml application/x-shockwave-flash image/tiff application/x-font-ttf application/vnd.ms-opentype audio/wav application/vnd.ms-write application/font-woff application/font-woff2 application/vnd.ms-excel # DEFLATE by extension AddOutputFilter DEFLATE js css htm html xml Header set Referrer-Policy "" # END W3TC Browser Cache # BEGIN W3TC Page Cache core RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{HTTPS} =on RewriteRule .* - [E=W3TC_SSL:_ssl] RewriteCond %{SERVER_PORT} =443 RewriteRule .* - [E=W3TC_SSL:_ssl] RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} =https [NC] RewriteRule .* - [E=W3TC_SSL:_ssl] RewriteCond %{HTTP:Accept-Encoding} gzip RewriteRule .* - [E=W3TC_ENC:_gzip] RewriteCond %{HTTP_COOKIE} w3tc_preview [NC] RewriteRule .* - [E=W3TC_PREVIEW:_preview] RewriteCond %{REQUEST_METHOD} !=POST RewriteCond %{QUERY_STRING} ="" RewriteCond %{HTTP_COOKIE} !(comment_author|wp\-postpass|w3tc_logged_out|wordpress_logged_in|wptouch_switch_toggle) [NC] RewriteCond %{REQUEST_URI} \/$ RewriteCond "%{DOCUMENT_ROOT}/wp-content/cache/page_enhanced/%{HTTP_HOST}/%{REQUEST_URI}/_index%{ENV:W3TC_SSL}%{ENV:W3TC_PREVIEW}.html%{ENV:W3TC_ENC}" -f RewriteRule .* "/wp-content/cache/page_enhanced/%{HTTP_HOST}/%{REQUEST_URI}/_index%{ENV:W3TC_SSL}%{ENV:W3TC_PREVIEW}.html%{ENV:W3TC_ENC}" [L] # END W3TC Page Cache core # BEGIN WordPress # De richtlijnen (regels) tussen "BEGIN WordPress" en "END WordPress" worden # dynamisch gegenereerd en zouden alleen aangepast mogen worden via WordPress filters. # Alle wijzigingen aan de richtlijnen tussen deze markeringen worden overschreven. RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] # END WordPress # Wordfence WAF Require all denied Order deny,allow Deny from all # END Wordfence WAF

    Thread starter annelijn

    (@annelijn)

    Ik heb in de database niks aangepast, voor zover ik weet tenminste. Die wijziging die ik via PhPmyAdmin gedaan heb, heb ik weer teruggedraaid.

    In eerdere errors staat ook dat bepaalde bestanden missen. Ik heb die toegevoegd, maar als ik de errorlog dan refresh komt er direct een nieuwe melding dat een ander bestand mist.

    De map wp-content blijf ik vanaf.

    Ik heb de WordPress update die ik moest doen handmatig gedaan, en vond op verschillende sites dat de mappen /wp-admin en /wp-includes verwijderd moesten worden, en dan uit het gedownloade bestand van de nieuwe WordPress de mappen /wp-admin en /wp-includes weer toevoegen. Ik heb alle stappen gevolgd die gedaan moesten worden, maar er is toch wat fout gegaan..
    Zou het kunnen dat in het overzetten van het bestand iets fout is gegaan? Misschien moet ik de nieuwe WordPress versie opnieuw downloaden en dan de mappen /wp-admin en /wp-includes opnieuw vervangen?

    De map wp-config.php heb ik gewijzigd door define( ‘WP_DEBUG’, false ); door

    define( ‘WP_DISABLE_FATAL_ERROR_HANDLER’, true );
    define( ‘WP_DEBUG’, true );

    define( ‘WP_DEBUG_LOG’, true );

    define( ‘WP_DEBUG_DISPLAY’, true );
    @ini_set( ‘display_errors’, 0 );

    define( ‘SCRIPT_DEBUG’, true );

    Is dat fout?

    Thread starter annelijn

    (@annelijn)

    Ik heb via PhPmyAdmin het kopje ‘active_plugins’ aangepast door de tekst aan te passen naar a:18:{0;} maar ook dat helpt niet

    Thread starter annelijn

    (@annelijn)

    Hi Guido,
    Dankjewel voor je reactie. Probleem is dat ik ook niet in het dashboard van de site kan komen. Als ik bloomdezign.nl/wp-admin/ zoek krijg ik direct de foutmelding.

    De errorlog is nogal lang, maar dit is een kopie van de laatste 2 berichten:

    [Fri Nov 19 01:45:16.317149 2021] [proxy_fcgi:error] [pid 44397:tid 140066970724096] [client 212.84.135.26:59201] AH01071: Got error ‘PHP message: PHP Warning: require(/home/bloomdezig/domains/bloomdezign.nl/public_html/wp-includes/robots-template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/bloomdezig/domains/bloomdezign.nl/public_html/wp-settings.php on line 191PHP message: PHP Fatal error: require(): Failed opening required ‘/home/bloomdezig/domains/bloomdezign.nl/public_html/wp-includes/robots-template.php’ (include_path=’.:/usr/local/php73/lib/php’) in /home/bloomdezig/domains/bloomdezign.nl/public_html/wp-settings.php on line 191′
    [Fri Nov 19 01:45:17.020928 2021] [proxy_fcgi:error] [pid 44397:tid 140066970724096] [client 212.84.135.26:59201] AH01071: Got error ‘PHP message: PHP Warning: require(/home/bloomdezig/domains/bloomdezign.nl/public_html/wp-includes/robots-template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/bloomdezig/domains/bloomdezign.nl/public_html/wp-settings.php on line 191PHP message: PHP Fatal error: require(): Failed opening required ‘/home/bloomdezig/domains/bloomdezign.nl/public_html/wp-includes/robots-template.php’ (include_path=’.:/usr/local/php73/lib/php’) in /home/bloomdezig/domains/bloomdezign.nl/public_html/wp-settings.php on line 191′, referer: https://bloomdezign.nl/wp-admin/`

    Verder, als ik WordPress opnieuw installeer, ben ik dan alle gegevens van de website, formulieren etc kwijt? En als ik niet in wp-admin kan komen, hoe kan ik dan via het dashboard WordPress opnieuw installeren? Of bedoel je dat via de localhost?

    Sorry voor de vele vragen, maar heb er echt weinig verstand van..

    • Deze reactie is gewijzigd 2 jaren, 4 maanden geleden door annelijn.
    Thread starter annelijn

    (@annelijn)

    Ik vond onderstaande link met de volledige error log.
    Kan daar eerlijk gezegd geen touw aan vastknopen.

    http://hosting.tellan.nl:2222/CMD_SHOW_LOG?domain=bloomdezign.nl&type=error

6 reacties aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)