Support » Installatie WordPress » Wp 5.5.1 – Gebruiker toevoegen lukt niet meer

  • Sinds vandaag kan ik plotseling geen gebruikers meer toevoegen. Ik heb wordpress vannochtend geupdate. Er komt een foutmelding bij het toevoegen van een nieuwe persoon “Fout: voer een wachtwoord in”. En laat dit nu ineens niet meer kunnen. Bij het klikken op de knop “wachtwoord tonen” gebeurt er helemaal niks meer. Dus het invoerveld voor het nieuwe wachtwoord verschijnt niet. Ook wanneer ik vanaf het begin (bij het nieuw invoeren) een gebruiker wil toevoegen, heeft de knop “wachtwoord tonen” geen enkel effect meer. Door de fout kan ik dus geen gebruikers meer toevoegen.

    Ik gebruik wordpress in combinatie met Learnpress LMS en Paid membership Pro.
    Alle plug-ins tijdelijk uitgeschakeld via Filezilla. Een nieuwe gebruiker toevoegen wil dan nog steeds niet. Ik heb dit op een plesk server draaien. Ik heb geen speciale back-up van kort daarvoor. Ondertussen een downgrade gedaan naar wordpress 5.4.2, nu is het net wel gelukt. Dit is dus door de downgrade even opgelost, maar voor versie 5.5.1 werkt dit niet!

    WordPress-versie 5.4.2
    WordPress multisite Nee
    WordPress geheugenlimiet 40M
    WordPress debugmodus Nee
    WordPress debuglogboek Nee
    WordPress script debug-modus Nee
    WordPress cron Ja
    WordPress alternatieve cron Nee
    Achtergrondtaken Ja

    Eduma Child by ThimPress – 1.0.0
    Eduma (Hoofd) by ThimPress – 4.2.9

    Software Apache
    Poort 443

    PHP Versie 7.4.10
    Geheugenlimiet (memory_limit) 256M
    Maximale executietijd (max_execution_time) 120
    Maximale bestandsupload-grootte (upload_max_filesize) 128M
    Maximale aantal bestandsuploads (max_file_uploads) 20
    Maximale post-grootte (post_max_size) 128M
    Maximale input variabelen (max_input_vars) 1000
    cURL ingeschakeld Ja (versie 7.29.0)
    OpenSSL OpenSSL 1.0.2k 26 Jan 2017 (268443839)
    Mcrypt ingeschakeld Nee
    Mbstring ingeschakeld Ja

    Ik ben benieuwd.

    Met vriendelijke groet,
    Lambert

1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Guido

    (@guido07111975)

    Hoi Lambert,

    “Achter” die button “wachtwoord tonen” zit wat Javascript of jQuery en als dat niet werkt is er waarschijnlijk een conflict. Vaak veroorzaakt door een plugin.

    Kun je dat veld eens aanklikken en dan inspecteren (in de meeste browsers: rechtermuisknop > Inspecteren > (tab) console) en doorgeven of er een foutmelding staat?

    Sowieso kun je ook je plugins 1 voor 1 de-activeren (niet verwijderen) om te kijken of het dan wel werkt.

    Of het heeft te maken met die Paid membership Pro plugin.

    Guido

1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)