Ondersteuning Volgende » Algemene WordPress vragen Volgende » Widgets werkt niet

  • Heb deze widgets op de site gezet ook de url er in maar werkt niet probeer maar eens
    e-boekhouding
    wat doe ik verkeerd .

    De pagina waar ik hulp bij nodig heb: [log in om de link te zien]

15 reacties aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 16)
  • Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Beste @dino1958,

    Je probleemomschrijving is wat kort. Dus via Weergave > Widgets heb je bepaalde widgets toegevoegd maar dat lukt niet? Tot waar geraak je? Is er een foutmelding? Wat gebeurt er precies?

    Jeroen

    zal proberen
    heb dus een widget aangemaakt met enhanced text daarin script geplaatst en die werkt .
    in url de gegevens http://www.e-boekhouding.nl geplaats en opgeslagen
    als je nu op de logo drukt zie je dat hij gaat zoeken maar komt niet op de site .
    open url nieuwe pagina staat aan ge vinkt .

    dus doe ik iets verkeerd .

    het is https maar dat staat er dus ook

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Hallo,

    Enhanced Text? Dus je hebt ergens een plugin? Als je een gewoon standaard tekst widget bouwt en daar een link inzet, werkt het dan?

    Jeroen

    Nee dus ook niet zelfs als ik tussen code zet niet

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Ik heb nog altijd niet volledig door wat je waar precies probeert eerlijk gezegd. Een link zetten als tekst in een widget met een link achter zou perfect moeten werken als je de standaard mogelijkheden gebruikt van WordPress.

    Als het over code gaat is het iets anders.

    Probeer je problemen beter te omschrijven zodanig dat we je beter kunnen helpen.

    Jeroen

    kan ik je recht streek`s mailen ?
    kan ik wat bijvoegen

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Dat kan, je vind op mijn profiel mijn website en via daar kan je me mailen.
    (info(at)jerrix(dot)be)

    Ik heb samen even gekeken, maar het probleem ligt ‘m erin dat het thema of een plugin er voor zorgt dat eender welke afbeelding in de widgets in een lightbox wil geopend worden en niet luistert naar de a-href target code.

    Jeroen

    • Deze reactie is gewijzigd 1 maand geleden door  Jeroen Rotty.

    Kan dit een beveiliging probleem zijn zo ja waar kan ik dit terug vinden.

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Zoals ik je eerder meegaf is het ofwel je thema of een plugin die een dit veroorzaakt.
    Deactiveer al je plugins, test of het werkt, indien niet met een standaard thema proberen en dan moet het zeker lukken, indien wel plugin per plugin terug activeren tot je weet welke de oorzaak is.

    Succes.

    Jeroen

    Je moet eens weten wat ik allemaal al heb gedaan zelfs backup terug gezet maar blijf bezig

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Doe zoals ik je in m’n laatste reactie aanbeveel en je geraakt er zeker.

    Heb gedaan wat jij voorstelde, niets.
    wat mij opvalt als ik hem draai thuis op de pc werkt die perfect bij mijn hoost niet
    licht aan mijn php of sql ???
    maar snap er ff niks meer van .

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Opnieuw, het lig aan óf een plugin óf je thema die ervoor zorgt.
    Test het zonder plugins geactiveerd, werkt het nog niet dan zal het je thema zijn.
    Test dan met je plugins aan en een standaardthema.

    Jeroen

    maar waarom werkt deze thuis wel dan?

15 reacties aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 16)