Support » Code oplossingen gezocht » werkt niet in IE?

  • Opgelost RT78

    (@rt78)


    Hoi,

    Ik heb een probleem met de <?php the_post_thumbnail();?> in IE.
    Dit is de code die in een template pagina staat:

    <?php
    $thumbnail_id=get_the_post_thumbnail($post->ID);
    preg_match ('/src="(.*)" class/',$thumbnail_id,$link);
    ?>
    <a href="<?php echo $link[1]; ?>" rel="prettyPhoto" title="<?php the_title(); ?> - © 2012 Doxis & Data Space" class="alignleft img-border image-preview"><?php the_post_thumbnail();?></a>

    Echter in IE werkt dit niet.. :
    link

    Maar als ik het in Chrome bekijk dan wel… wat klopt er niet??

    Kan iemand mij erbij helpen?

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Als het opgelost is plaats dan ook even de oplossing en hoe je dit gevonden hebt..

    Dan hebben andere mensen hier miss. ook iets aan in de toekomst.

    Thread starter RT78

    (@rt78)

    Sorry, was ik inderdaad vergeten.

    alles opgelost door de volgende code:

    <?php the_post_thumbnail('full', array('class' => 'alignleft img-border image-preview')); ?>

    Wat ik nu eigenlijk gedaan heb is de < a href > gedeelte weg gelaten. Op deze manier wordt de afbeelding ook in IE getoond. Waarom de afbeelding met de onderstaande code niet in IE werkt weet ik nog steeds niet.. maar is voor mij ook niet van belang met deze oplossing.

    <?php
    $thumbnail_id=get_the_post_thumbnail($post->ID);
    preg_match ('/src="(.*)" class/',$thumbnail_id,$link);
    ?>
    <a href="<?php echo $link[1]; ?>" rel="prettyPhoto" title="<?php the_title(); ?> - © 2012 Doxis & Data Space" class="alignleft img-border image-preview"><?php the_post_thumbnail();?></a>

    Wat ik wel gezien heb is dat in IE de <?php the_post_thumbnail();?> tussen een < a href > niet getoond wordt.. in een andere browser wel.

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Het onderwerp ‘werkt niet in IE?’ is gesloten voor nieuwe reacties.