Ondersteuning » Algemeen WordPress » Wachtwoorden worden niet opgeslagen

  • Wanneer ik als admin een account aanmaak voor iemand, wordt het wachtwoord niet opgeslagen in de database. Zelfde geldt wanneer iemand in de front-end zelf een account aanmaakt. Een nieuw wachtwoord aanvragen voor een bestaande account werkt wel; die wordt keurig opgeslagen en daarmee kan dan ingelogd worden.
    Gaat zowel met Pie-register en Profile-builder (front-end) als met WordPress zelf(als admin in back-end) fout. Heeft iemand een idee waar dat aan kan liggen?

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Guido

    (@guido07111975)

    Hoi,

    Vreemd.
    Heb je de plugins ook afzonderlijk van elkaar getest (mogelijk dat de ene niet samen kan met de andere). Ik heb al jaren goede ervaring met Profile Builder.

    Guido

    Thread starter dolf h

    (@dolf-h)

    Guido, bedankt voor je suggestie en sorry voor mijn late reactie.
    Het probleem is opgelost.
    De fout zat hem erin dat de gebruiker goed werd aangemaakt maar dat daarna de gebruiker bijwerk/aanmaak functie opnieuw werd aangeroepen zonder wachtwoord waardoor het wachtwoord met lege string werd overschreven.
    Het lag aan een instelling in de plugin Cimy User Extra Fields:
    Onder WordPress onzichtbare velden, wachtwoord tonen uitvinken.
    In combinatie met Pie-register en Profile-builder ging dit fout.

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Het onderwerp ‘Wachtwoorden worden niet opgeslagen’ is gesloten voor nieuwe reacties.