• Hallo allemaal,

    Ik heb mijn eerste WP site gemaakt. Lokaal op mijn pc. Als template heb ik “Local Business” gebruikt.
    Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de W3C standard heb ik de valdatie check gedaan.

    Hier komen de volgende errors uit:
    * line 2: there is no attribute “prefix”
    * line 2: Missing xmlns attribute for element html. The value should be: http://www.w3.org/1999/xhtml
    * line 4: there is no attribute “charset”
    * line 4: required attribute “content” not specified
    * line 14: there is no attribute “property”
    * line 66: duplicate specification of attribute “alt”

    Weet iemand hoe ik deze errors oplos?
    Helaas heb ik totaal geen kennis van html. Dus graag de code en de locatie waar ik deze moet plaatsen.
    Evt. kan ik de code via mail toezenden.

    Alvast dank voor de hulp.

    Gr. Glenno

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • je kan de error gewoon zoeken op google, krijg je het antwoord er bij, of kijk zelf wat er op desbetreffende regel in de code staat. Dit is basis HTML. Op http://www.w3schools.com kan je behoorlijk veel informatie vinden over HTML.

    impulsewebdesign

    (@impulsewebdesign)

    Dit komt waarschijnlijk doordat er een combinatie van XHTML en HTML5 wordt gebruikt. De validator probeert de website als XHTML te valideren terwijl er een aantal HTML5 attributen instaan. Dit valt in één keer wellicht te verhelpen door de Doctype aan te passen naar <!DOCTYPE html>.

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Het onderwerp ‘W3C errors’ is gesloten voor nieuwe reacties.