• Ik heb laatst geprobeerd lokaal een versie van mijn site aan de praat te krijgen maar ik denk dat ik wat verkeerds gedaan heb, want mijn echte site is nu dood. De voorkant lijkt het gewoon te doen maar als je ergens op klikt krijg je een 404-pagina voor je kiezen.

    Wat heb ik gedaan?

    Ik heb de site gedownload en lokaal gestart. Na een tijdje bedacht ik me dat ik de url moest herschrijven naar localhost en dat heb ik kennelijk op de echte site gedaan. Dat heb ik nu hersteld maar mijn site lijkt nu de permalinks niet meer te snappen. Of eigenlijk niks meer van de interne links.

    Weet iemand wat er hier aan de hand kan zijn?

    http://www.zcnf34.nl

4 reacties aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Hier zit de fout.
    http://www.zcnf34.nl/wp/masterszwemmen/
    Je database verwacht wat anders dan je url
    Kijk even waar de bestanden staan op de server.
    Het is een kwestie van het pad.
    Hopelijk heb je een recente database.
    gr rob
    NB Het kan ook zijn dat je .htaccess verkeerde verwijzingen geeft.

    Dag Patrick,

    aanvullend op wat hofhuis heeft vermeld zou je nog even kunnen checken of in de hoofdmap (root) ook het bestand index.php staat want als ik een link aanklik dan krijg ik de melding:

    Not Found

    The requested URL /index.php was not found on this server.

    ik hoop voor je dat je een backup hebt gemaakt van je content met b.v. tar, gzip o.i.d. als je die weer uitpakt met de daarbij behorende database (terugzetten) moet alles weer goed werken. (of haal die index.php uit je backup en zet dat eerst eens terug in de hoofdmap. check dan wat je site doet.

    succes,
    Marinus_

    http://www.hillenga.org

    Thread starter Patrick.Tingen

    (@patricktingen)

    Ja, ik heb een goede backup, ik heb in eerste instantie alleen mijn instelling teruggezet omdat ik dacht dat het daaraan lag. Ik zal de hele backup terugzetten.

    Overigens heb ik wordpress in een map ‘wp’ staan en in de root heb ik een html-bestand dat doorverwijst naar die wp-map. Dit moet ik ook nog eens ombouwen want ik heb het vermoeden dat het er niet sneller van wordt. Eerst maar eens zorgen dat eea weer in de lucht komt.

    Thread starter Patrick.Tingen

    (@patricktingen)

    En het draait weer. Met een beetje geluk, dat dan wel weer.

    Ik heb in eerste instantie de URL’s weer teruggezet want dat was het enige wat ik had veranderd. Dat hielp niet.

    Vervolgens heb ik een backup van wp_options teruggezet. Hielp ook niet.

    Tenslotte heb ik de hele backup teruggezet. Nog steeds niks.

    Vertwijfeld zat ik te kijken wat ik zou kunnen doen. Alle plugins uitgeschakeld (mijn admin deed het nog wel) hielp niet, de permalinkstructuur weer op standaard zetten en BINGO! De site werkte weer.

    Wat blijkt nu? In mijn eerste post zei ik zelf al dat de permalinks niet werkten:

    mijn site lijkt nu de permalinks niet meer te snappen

    en de oplossing was dus om de permalinks opnieuw te laten opbouwen.

    Mijn wp staat nog steeds in een eigen map, maar de doorverwijzing vanuit de rootfolder is nu iets netter gedaan. Alles werkt weer en ik ben blij. Iedereen bedankt voor het meedenken en kijk nog eens naar http://www.zcnf34.nl want voor tips sta ik nog steeds open.

4 reacties aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Het onderwerp ‘Voorkant doet het, maar verder niks’ is gesloten voor nieuwe reacties.