Support » Overige » Uploaden media gaat fout

  • Opgelost Pecht

    (@pecht)


    Hallo,

    Ik ben een webwinkel aan het vullen met producten en dus ook een hoop foto’s.
    De eerste 40 gingen prima maar ineens lukt het niet meer om meer afbeeldingen te uploaden.
    Ze uploaden wel tot 100% maar daarna blijft er in het balkje waar je het percentage ziet staan als je aan het uploaden bent de opmerking “een ogenblik geduld…”.

    Na een tijdje wachten nog geen verandering behalve dat nu alle foto’s hetzelfde bericht hebben.

    Als ik daarna naar mijn media ga dan zie ik de foto’s er wel tussen staan. Maar als ik ze vervolgens probeer te bewerken dan krijg ik de volgende melding “Afbeeldinggegevens bestaan niet. Probeer de afbeelding opnieuw te uploaden.”.

    Iemand enig idee waaraan dit kan liggen??.

    Alvast bedankt.

4 reacties aan het bekijken - 16 tot 19 (van in totaal 19)
  • Ik heb ook problemen gehad met de update naar WordPress 3.6.1. Ik kon geen afbeeldingen succesvol uploaden. De statusbalk van de upload bleef op 100% staan maar werd niet meer voltooid. Als ik de upload onderbrak en naar de Bibliotheek navigeerde, zag ik de afbeelding 2x of meer werd toegevoegd maar ontbrak de thumbnail. Mijn webhost vond dat ik maar een backup terug moest plaatsen van voor 3.6.1. maar daar nam ik geen genoegen mee.

    Na lang zoeken heb ik de OPLOSSING gevonden en het heeft voor mij gewerkt. En ik heb zo’n vermoeden dat het ook voor jullie kan werken.
    De oplossing staat in dit topic: http://wordpress.org/support/topic/http-error-when-uploading-images-but-not-all-failing

    1. Ga naar het bestand functions.php van de theme die je gebruikt via FTP. (wp-content/themes/’map theme’/)
    2. Download deze en open het bestand in het programma Kladblok of Notepad++.
    3. Plak ergens onderaan de volgende code:

    add_filter( ‘wp_image_editors’, ‘change_graphic_lib’ );
    function change_graphic_lib($array) {
    return array( ‘WP_Image_Editor_GD’, ‘WP_Image_Editor_Imagick’ );
    }

    4. Voila!

    Voor mij heeft dit gewerkt. Bij mij had het niks te maken met de rechten van de uploadmap, plug-ins die conflicteerde, browser/internet caches enz.

    Hoi,

    Wat goed om te horen! Ben blij dat je het opgelost hebt gekregen op deze wijze. Ik zet deze onder mijn favorieten.. 🙂

    Groet, Bennie

    Thread starter Pecht

    (@pecht)

    Yohoo,

    Heel erg bedankt.

    Ook voor mij heeft het gewerkt.

    Top!.

    Dankjewel! Het werkte bij mij ook!
    Wat een topper!

4 reacties aan het bekijken - 16 tot 19 (van in totaal 19)
  • Het onderwerp ‘Uploaden media gaat fout’ is gesloten voor nieuwe reacties.