Support » Installatie WordPress » Unable to finish WP installation using MAMP on mac

  • Hi there,

    I’ve been at this for quite some time now and read this forum from A to Z, but still can’t find a solution. Have to admit I am a newbie and don’t understand all the technical comments, however WP makes it look very easy to install with MAMP. Meaning it should be possible for me too 😉

    The problem is that I getting this error message when going to: http://localhost:8889/wordpress/

    Not Found
    The requested URL /wordpress/ was not found on this server.

    The txt doc that opens says:
    J
    5.5.34{‘N3R&b>ˇ˜ÄNLqtsf%”zb^.mysql_native_password!ˇÑ#08S01Got packets out of order

    Checked if Apache and MySQL are both working (green light): YES

    I read in a thread that it might help to show my Apache log file:
    [Sat May 10 21:19:50 2014] [notice] FastCGI: process manager initialized (pid 1034)
    [Sat May 10 21:19:51 2014] [notice] Digest: generating secret for digest authentication …
    [Sat May 10 21:19:51 2014] [notice] Digest: done
    [Sat May 10 21:19:51 2014] [notice] Apache/2.2.26 (Unix) mod_fastcgi/2.4.6 mod_wsgi/3.4 Python/2.7.6 PHP/5.5.10 mod_ssl/2.2.26 OpenSSL/0.9.8y DAV/2 mod_perl/2.0.8 Perl/v5.18.2 configured — resuming normal operations
    [Sat May 10 21:19:53 2014] [error] [client ::1] File does not exist: /Applications/MAMP/htdocs/docs-assets
    [Sat May 10 21:29:57 2014] [error] [client ::1] File does not exist: /Applications/MAMP/htdocs/wordpress
    [Sat May 10 21:34:50 2014] [error] [client ::1] File does not exist: /Applications/MAMP/htdocs/wordpress
    [Sat May 10 22:06:42 2014] [notice] caught SIGTERM, shutting down
    [Sat May 10 22:06:43 2014] [notice] FastCGI: process manager initialized (pid 1933)
    [Sat May 10 22:06:43 2014] [notice] Digest: generating secret for digest authentication …
    [Sat May 10 22:06:43 2014] [notice] Digest: done
    [Sat May 10 22:06:43 2014] [notice] Apache/2.2.26 (Unix) mod_fastcgi/2.4.6 mod_wsgi/3.4 Python/2.7.6 PHP/5.5.10 mod_ssl/2.2.26 OpenSSL/0.9.8y DAV/2 mod_perl/2.0.8 Perl/v5.18.2 configured — resuming normal operations
    [Sat May 10 22:06:46 2014] [notice] caught SIGTERM, shutting down
    [Sat May 10 22:06:53 2014] [notice] FastCGI: process manager initialized (pid 2078)
    [Sat May 10 22:06:53 2014] [notice] Digest: generating secret for digest authentication …
    [Sat May 10 22:06:53 2014] [notice] Digest: done
    [Sat May 10 22:06:53 2014] [notice] Apache/2.2.26 (Unix) mod_fastcgi/2.4.6 mod_wsgi/3.4 Python/2.7.6 PHP/5.5.10 mod_ssl/2.2.26 OpenSSL/0.9.8y DAV/2 mod_perl/2.0.8 Perl/v5.18.2 configured — resuming normal operations
    [Sat May 10 22:07:59 2014] [error] [client ::1] File does not exist: /Applications/MAMP/htdocs/wordpress/wordpress
    [Sat May 10 22:25:35 2014] [error] [client ::1] File does not exist: /Applications/MAMP/htdocs/wordpress/wordpress
    [Sat May 10 22:28:22 2014] [error] [client ::1] File does not exist: /Applications/MAMP/htdocs/wordpress
    [Sat May 10 22:30:59 2014] [notice] caught SIGTERM, shutting down
    [Sat May 10 22:31:00 2014] [notice] FastCGI: process manager initialized (pid 2565)
    [Sat May 10 22:31:00 2014] [notice] Digest: generating secret for digest authentication …
    [Sat May 10 22:31:00 2014] [notice] Digest: done
    [Sat May 10 22:31:00 2014] [notice] Apache/2.2.26 (Unix) mod_fastcgi/2.4.6 mod_wsgi/3.4 Python/2.7.6 PHP/5.5.10 mod_ssl/2.2.26 OpenSSL/0.9.8y DAV/2 mod_perl/2.0.8 Perl/v5.18.2 configured — resuming normal operations
    [Sat May 10 22:31:02 2014] [notice] caught SIGTERM, shutting down
    [Sat May 10 22:31:20 2014] [notice] FastCGI: process manager initialized (pid 2709)
    [Sat May 10 22:31:20 2014] [notice] Digest: generating secret for digest authentication …
    [Sat May 10 22:31:20 2014] [notice] Digest: done
    [Sat May 10 22:31:20 2014] [notice] Apache/2.2.26 (Unix) mod_fastcgi/2.4.6 mod_wsgi/3.4 Python/2.7.6 PHP/5.5.10 mod_ssl/2.2.26 OpenSSL/0.9.8y DAV/2 mod_perl/2.0.8 Perl/v5.18.2 configured — resuming normal operations

    Can anyone please help me identify my installation problem and give me concrete pointer to solve it? Remember I am a newbie 😉

    Thanks you!
    Rorowie

1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Can you show how you defined the host in MAMP? Maybe a screenshot? Which version of MAMP are you using? And are you using MAMP or MAMP PRO?

1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Het onderwerp ‘Unable to finish WP installation using MAMP on mac’ is gesloten voor nieuwe reacties.