Ondersteuning » Plugin vragen » Tools binnen SiteOrigin Bewerker

  • Ik heb sinds de start van mijn website SiteOrigin Page Builder in gebruik, tot grote tevredenheid. Sinds enige tijd ben ik in de Bewerker de tools kwijt (vetgedrukt, schuin, link maken etc). Ook kan ik de tekst niet zien onder het tabblad visueel. Maar als ik er met de cursor over heen ga, zie ik de tekst wel. Onder het tabblad tekst staat de tekst wel. Bijkomend probleem is ook regelmatig dat bij het invoegen van de widget SiteOrigin Bewerker zich talrijke regels beginnen op te bouwen. Ik heb niets aan instellingen gewijzigd waardoor dit kon gebeuren. Hoe kan ik weer een goed werkende bewerker krijgen? P.s. ik ben absoluut niet thuis in de nieuwe Gutenberg editor.

    De pagina waar ik hulp bij nodig heb: [log in om de link te zien]

11 reacties aan het bekijken - 16 tot 26 (van in totaal 26)
  • Thread starter mooieplaatsen

    (@mooieplaatsen)

    Guido

    (@guido07111975)

    Welke PHP-versie heeft jouw server trouwens? Kun je zien in je dashboard via Gereedschap > Sitediagnose.

    Guido

    Thread starter mooieplaatsen

    (@mooieplaatsen)

    Dat is 7.4.30 (ondersteunt 64bit waarden)

    Guido

    (@guido07111975)

    Die versie is goed en moet geen probleem opleveren.

    Je laatste schermprint is bijna dezelfde als de eerdere, kun je nog eentje plaatsen van het segment onder “media_buttons”?

    Guido

    Thread starter mooieplaatsen

    (@mooieplaatsen)

    Dit is het onderste deel, net onder media buttons. Ik hoop dat dit voldoende is:
    https://snipboard.io/z5dBqg.jpg

    Wim

    Guido

    (@guido07111975)

    Hoi,

    Ik kom er ook niet meer uit. Ik ga ervan uit dat je net zoals ik ook de SiteOrigin Widgets Bundle plugin hebt?

    Je kunt misschien beter een topic openen op het forum van de plugin, zie deze link. Zal in het Engels moeten.

    Vermeld dan sowieso dat de Classic Editor plugin actief is en dat je in de console van je browser de error “Uncaught ReferenceError: $media_buttons is not defined” krijgt. Want misschien hebben ze een idee waar dit aan ligt.

    Guido

    Thread starter mooieplaatsen

    (@mooieplaatsen)

    Hoi Guido,

    ga ik doen. Bedankt voor je hulp tot zover!

    Groetjes, Wim

    Guido

    (@guido07111975)

    Als laatste zou je trouwens nog even de 2 SiteOrigin plugins kunnen de-activeren, om te bepalen of het misschien aan iets anders ligt dan die plugins. Als de knoppen dan in de editor ontbreken, is misschien een update van WordPress zelf fout gegaan.

    Guido

    Thread starter mooieplaatsen

    (@mooieplaatsen)

    Hallo Guido,
    als ik de beide plugins uitschakel, heb ik onder Pagina Bewerken inderdaad wel alle knoppen staan. Dus volgens jou ligt het dan niet aan de update van WordPress.
    Vandaag kreeg ik trouwens een email met de volgende tekst:

    Sinds WordPress 5.2 is er een ingebouwde functie die herkent wanneer een plugin of thema een fatale fout veroorzaakt op je site en die je op de hoogte stelt met deze automatische e-mail.

    In dit geval heeft WordPress een probleem gevonden met één van je plugins: Page Builder by SiteOrigin.

    Bezoek eerst je site (https://mooieplaatsen.nl/) en kijk of er zichtbare problemen zijn. Bezoek daarna de pagina waar de fout was gevonden (https://mooieplaatsen.nl/wp-admin/admin-ajax.php) en kijk of er zichtbare problemen zijn.

    Ik krijg het advies om contact op te nemen met de host. Of kun jij me hier verder helpen. De site ziet er in elk geval normaal uit. Ik zie geen bijzonderheden.
    Groetjes, Wim

    Guido

    (@guido07111975)

    Hoi Wim,

    Misschien kreeg je die mail vandaag toen je bezig was met de-activeren of weer activeren van beide plugins? Anders wel erg toevallig. Er stond verder niet meer gedetailleerde informatie in die mail?

    Je kunt zelf nog meer doen, maar daarvoor moet je iets aanpassen in bestand wp-config die in de hoofdmap van WordPress staat. Als je dat gedaan hebt worden eventuele fouten en waarschuwingen in je browser getoond en dat maakt zoeken naar de oplossing een stuk makkelijker. Zie deze link.
    Kort gezegd, dit toevoegen: define( 'WP_DEBUG', true );

    En anders iemand inschakelen die meer technische kennis heeft en er inhoudelijk naar kan kijken.

    Ik denk niet dat je hosting provider je gaat helpen met een WordPress probleem, maar je kunt het proberen.

    Guido

    Thread starter mooieplaatsen

    (@mooieplaatsen)

    Hallo Guido,

    dit gaat mij helaas wat boven de pet. Ik zal proberen hulp in te schakelen. Bedankt voor je hulp tot zover!
    Groetjes, Wim

11 reacties aan het bekijken - 16 tot 26 (van in totaal 26)