Support » Thema en CSS/opmaak » Theme uploaden door host, niet te vinden in WP admin

  • Opgelost Beyond_Life

    (@beyond_life)


    Hallo,

    Ik gebruik het theme Nanoplex. Ik heb met de ontwikkelaar contact gehad over een mogelijk grijze uitvoering en die heb ik vanochtend per zip opgestuurd gekregen. Door omstandigheden had ik niet zelf de mogelijkheid om de theme te uploaden en ik heb de zip in Dropbox gezet en de link aan mijn host gestuurd. Mijn host geeft nu aan dat de theme in de juiste map is geplaatst, uitgepakt en al, met de juiste gebruikersrechten, maar de theme wil maar niet tevoorschijn komen in mijn WP Admin console. Moet ik ergens nog wat activeren of aanzetten voordat ik het net geuploade theme kan zien en activeren?

    Het betreft het blog http://www.wiggersrobert.nl

    Met vriendelijke groet, Robert.

13 reacties aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
  • Hij staat toch zeker niet als zip op je server hè?
    Waarom gebruik je niet gewoon de in WP ingehouwde uploader? Ga naar themes -> add theme (of hoe het ook allemaal weer heet), dan moet je wel de zip gebruiken.

    Thread starter Beyond_Life

    (@beyond_life)

    Volgens de reactie van mijn host staat het thema niet als zip op de server. Ik probeer jou tip zo.

    Thread starter Beyond_Life

    (@beyond_life)

    Ik heb het net geprobeerd, het uploaden van de zip, maar ik krijg dan de volgende melding:

    Uitpakken van pakket…
    Installatie van thema…
    Doelmap bestaat al. /adres doelmap stond hier/
    Installatie thema mislukt

    Hij is er ook, want ik kan het stylesheet zo openen!
    Hij komt niet in het overzicht als je klikt op ‘appearance’->’themes’? Heb je een losse installatie of een netwerk? In het eerste geval zou het theme gewoon te zien moeten zijn….
    Wat een rare problemen allemaal vandaag.

    Thread starter Beyond_Life

    (@beyond_life)

    Say whut? Hoe kun jij nou de stylesheet openen? Dat betekend dat je em toch wijzigen kan? wtf……

    Ik heb mijn host gevraagd de theme te installeren zodat ik em activeren kan. Installeren is gebeurd volgens de host maar ik zie de theme niet verschijnen als ik in WordPress admin bij themes kijk.

    Nee hoor, ik kan je stylesheet zien. Ik kan iedereens stylesheet zien, anders zouden de browsers ze ook niet kunnen gebruiken.

    Toch een raar verhaal.

    Bij de weg, heb je een compleet theme gekregen of alleen een stylesheet? Misschien heeft de kerel gewoon bedacht om je alleen de bestandje te sturen die hij heeft aangepast. Vergelijk de inhoud van de nieuwe zip eens met die van het oude theme.

    Thread starter Beyond_Life

    (@beyond_life)

    Ja ik begin er een beetje van te balen ondertussen. Want die ontwikkelaar heeft er veel moeite in gestoken om het mij gratis en voor niets naar het zin te maken en dan kan ik die theme niet gebruiken.
    Dus ja, je kunt begrijpen dat ik er van baal.

    Ik contact op nemen met m’n host met het verzoek om de doelmap waar de nieuwe theme instaat te verwijderen, en dan gaat ik het zelf proberen via de uploader van wp. Als het dan nog niet lukt, weet ik het ook niet meer.

    Ho, je was me voor.
    Bij de weg, heb je een compleet theme gekregen of alleen een stylesheet? Misschien heeft de kerel gewoon bedacht om je alleen de bestandje te sturen die hij heeft aangepast. Vergelijk de inhoud van de nieuwe zip eens met die van het oude theme.

    Thread starter Beyond_Life

    (@beyond_life)

    Ja gvd dus…….. Ergens heeft mijn host iets verkeerd gedaan. Want ik krijg net de melding dat ze de map verwijderd hebben. En toen heb ik zelf de zip geupload en nu gaat het dus wel goed. Thema doet het nu ook gewoon. check maar http://www.wiggersrobert.nl

    Oei, in IE7 ziet dat er niet al te best uit…………..
    De (lege) header en footer zijn links uitgelijnd, de rest rechts.

    Thread starter Beyond_Life

    (@beyond_life)

    De header daar hoort een afbeelding in te verschijnen en dat de uitlijning hoort zo.

    Thread starter Beyond_Life

    (@beyond_life)

    Ik had het topic nog niet op “resolved” gezet. Zoals je kan zien op http://www.wiggersrobert.nl werkt het nu allemaal naar behoren.

    Heeft iemand van jullie de ‘links’ in de balk onder de header kunnen verwijderen?
    En ik loop aan tegen een bericht dat op het scherm halverwege begint. Het eerste stuk staat ergens links naast mijn beeldscherm. Normaal of niet?

13 reacties aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
  • Het onderwerp ‘Theme uploaden door host, niet te vinden in WP admin’ is gesloten voor nieuwe reacties.