Support Volgende » Overige Volgende » ‘temp folder’ problemen bij updates en foto’s plaatsen

  • Ik heb een poos gezocht op dit probleem, maar ben het nog niet tegengekomen op het forum. Na de kerstdagen wilde ik een nieuwe post maken met foto’s erbij, zoals ik al anderhalf jaar doe. Ik kreeg de melding dat er geen “”Er ontbreekt een tijdelijke map.”” en daarmee stopt het dus. Ik kan wel een post publiceren, maar zonder media.
    Ook updates draaien van WP of vertalingen lukt niet. Hier krijg ik de melding:
    “”Vertalingen bijwerken voor Yoast SEO (ru_RU)… Het pakket kan niet geïnstalleerd worden. PCLZIP_ERR_MISSING_FILE (-4) : Missing archive file ‘/var/tmp/ru_RU-IjuQ7m.tmp””

    Heeft iemand een idee hoe dit op te lossen is? Ik krijg de indruk dat er een ‘temp’ map verdwenen is, maar het hoe en wat is me niet duidelijk.
    Alvast bedankt!

    Mvg, Marije

    De pagina waar ik hulp bij nodig heb: [log in om de link te zien]

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Wij hebben hetzelfde probleem sinds gisteren. Heb jij een oplossing kunnen vinden?

    Groeten Rutger

    Heb je al eens geprobeerd je plugins te deactiveren en opnieuw media proberen toe te voegen? Ook eerst eens proberen een standaard thema te selecteren van WordPress en nog eens te testen of media wel goed gekoppeld kan worden.

    Inmiddels doet hij het ineens weer. Denk dat het een bug is geweest? Dat van die plugins is mij inderdaad ook bekend, maar daar had ik geen updates van geplaatst. Het probleem verscheen ineens en stopte ineens….

    “opgelost” dus.

    Veel dank voor het meedenken!

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Het onderwerp ‘‘temp folder’ problemen bij updates en foto’s plaatsen’ is gesloten voor nieuwe reacties.