Support Volgende » Forum Regels Volgende » speciaal teken numeriek getoond

  • Opgelost maytris

    (@maytris)



    Hallo,
    Ik probeer een technisch issue op te lossen voor mijn website.

    Bij speciale tekens b.v. een vergrootglas bij het zoeken naar producten zie ik een nummer staan.
    Bij het vergrootglas is dat nummer F400. Volgens mij ook het numerieke symbool van een vergrootglas.
    Op de website wordt deze dus niet omgezet naar het symbool.
    Dit probleem doet zich ook voor bij pijltje naar beneden/boven.

    Iemand een idee hoe dit op te lossen.

    Alvast bedankt voor eventuele reacties.

6 reacties aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Guido

    (@guido07111975)

    Hoi,

    Wat is de URL van je site? Wil even in de broncode kijken.

    Zie ter info deze pagina.

    To display an HTML page correctly, the browser must know what character set (character encoding) to use.

    Guido

    Hallo Guido,

    het adres is cycling2start.nl

    Het betreft een website in opbouw die later naar de definitieve omgeving moet worden overgezet.

    Hopelijk kan je uitsluitsel geven waardoor b.v. bij zoeken een nummer staat i.p.v. vergrootglas.

    Alvast bedankt.
    Met vriendelijke groet,
    Mark

    Guido

    (@guido07111975)

    Hoi Mark,

    Op regel 708 of 709 van je stylesheet staat de code content: "f400"; maar dat moet content: "\f400"; zijn. Wel vreemd, want in het originele thema staat het wél goed.

    Guido

    Hoi Guido,
    Bedankt voor je antwoord. Inderdaad vreemd dat de \ teken weg is.
    Wat nog vreemder is: ik heb het \ teken toegevoegd, bewaard, bestand gesloten.
    Daarna het bestand geopend en het \ teken was weer weg.
    Meerdere keren geprobeerd maar het lijkt of het css bestand automatisch weer wordt aangepast.
    Enig idee hoe dat kan?

    Met vriendelijke groet,
    Mark

    Guido

    (@guido07111975)

    Dat is inderdaad vreemd… alsof dit niet toegestaan is.

    Probeer het anders eens op de aangepaste CSS pagina in de Customizer. Voeg dit toe:

    
    .search-submit:before {content: "\f400";}
    

    Guido

    Hoi Guido,
    opgelost, door de code toe te voegen werkt het wel.

    Bedankt voor je input.

    Met vriendelijke groet,
    Mark

6 reacties aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)