Support Volgende » Algemene WordPress vragen Volgende » Shopisle en mailshimp pop up

  • hallo

    Ik heb een probleempje.

    Ik wil een mailshimp pop up installeren op mijn wordpress website. Als thema heb ik shopisle. Via mailshimp maak ik de pop up. De code moet ik plaatsen op mijn website.

    Ik heb een plugin genaamd insert headers and footers. Als ik de code in de header plaats dan gebeurd er helemaal niets. geen pop up te zien.

    Plaats ik hem in de footer, dan verdwijnt mijn grote foto op de homepage en zie ik ook geen pop up.

    Wat zou het probleem kunnen zijn?

    Los daarvan zit ik ook bovenaan mijn website met een klein wit balkje met 3 puntjes erin. Geen idee hoe hij er gekomen is maar ik zou hem graag weg hebben. Iemand enig idee hoe dat moet? (Ik denk niet dat jullie die kunnen zien op de link)

    Al het word press gebeuren is relatief nieuw voor mij. En af en toe geraak ik op de sukkel 🙂

    Alvast bedankt voor de antwoorden.

    De pagina waar ik hulp bij nodig heb: [log in om de link te zien]

1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support moderator

    Dag @cecile101,

    We weten op zich niet wat je precies plakt en of je het volledig doet, maar als je pop up niet ziet, dan kan dat aan meerdere zaken liggen. Zie je bvb. in de code een verwijzing naar die pop up? Heb je caching draaien die je nog moet legen? Het feit dat er vreemde zaken verdwijnen als je het in de footer stopt lijkt het er op dat je iets niet goed kopieert/plakt.

    Bovenaan zie ik inderdaad de witte balk en links 3 puntjes en ik dook even in je broncode van de pagina. Daar zag ik maar liefst 2x een volledige site structuur met name html tags… Heb jij zelf in de templates zaken aangepast want het lijkt er op dat er veel fout gaat op deze manier.

    Mijn vermoeden is dus ook heel groot dat bovenstaand probleem ook de oorzaak kan zijn van jouw pop-up die niet werkt, want de code van die pagina is helemaal niet juist…

    Daarnaast zie ik ook nog HTTPS problemen daar nog niet alles is overgezet op HTTPS en je krijgt dus het groene slotje niet. Dit moet ook worden aangepast.

    Groet,
    Jeroen

    • Deze reactie is gewijzigd 2 maanden, 2 weken geleden door  Jeroen Rotty.
1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)