Ondersteuning » Algemeen WordPress » Probleem met html editor

  • formusiconly

    (@formusiconly)


    Ik heb het volgende probleem sinds ongeveer twee weken en kan me niet herinneren dat ik iets heb gewijzigd voor die tijd.

    Het probleem doet zich voor wanneer ik een bericht schrijf (nieuw of wijzigen maakt niet uit) en het bericht is langer dan de standaardruimte (zodat je moet scrollen). Steeds als de pagina automatisch opslaat (en dat gebeurt bijna constant) gaat de scroller weer terug naar de eerste regel van het bericht waardoor ik weer naar beneden moet scrollen om de tekst weer te zien. De cursor blijft staan, dus als ik verder typ gaat die weer automatisch terug naar waar ik gebleven was, maar dit is wel irritant bij het terug lezen als ik helemaal naar beneden moet scrollen (want dan moet ik direct ergens klikken anders kan ik weer van bovenaan af aan beginnen).

    Weet iemand hoe dit is op te lossen of waar het mogelijk aan kan liggen, zodat ik in ieder geval verder kan zoeken…?

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Thread starter formusiconly

    (@formusiconly)

    Ondertussen heb ik al een plugin geactiveerd die het auto-save uitschakelt. Hier ligt het niet aan, maar ik ben er nu wel achter gekomen dat de pagina pas naar boven gaat als je de onderkant van de schrijfbox bereikt heb en je gaat een regel lager zodat de scroller ook weer naar beneden moet.

    henkholland

    (@henkholland)

    Nou, ik heb het even geduldig uitgetest in 2.9.1 in de html view met een lang bericht en autosave had dit effect niet. Ook niet nadat ik save draft had geklikt. De autosave daarna tijdens het typen had ook geen scrollen tot gevolg.
    Ook doortypen of een Enter aan het eind van de schrijfbox had geen scrollen naar bven tot gevolg.

    Optie 1: probeer het eens op een andere computer
    Optie 2: wp-includes opnieuw uploaden

    Thread starter formusiconly

    (@formusiconly)

    bedankt voor je antwoord henk, ik heb er wat aan gehad. voordat ik een andere computer heb gebruikt, heb ik het eerst maar eens geprobeerd met google chrome ipv. IE en daar gebeurt het niet. Ik heb wel sinds enkele weken IE 8, dan zal het daar aan liggen denk ik…

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Het onderwerp ‘Probleem met html editor’ is gesloten voor nieuwe reacties.