Ondersteuning » Algemeen WordPress » Probleem Menu

8 reacties aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
  • Moderator nielsvanrenselaar

    (@nielsvanrenselaar)

    Tja, weinig informatie. Hoe heb je de meertaligheid gemaakt? WPML? Staat er onder weergave -> menus wel een goede vertaling gekoppeld aan de Spaanse taal?

    Thread starter Canarias

    (@canarias)

    Ik gebruik voor de vertalig MqTranslate. Dat heeft altijd goed gewerkt. Nu vandaag heb ik de duitste taal toegevoegd, dat ging allemaal goed. Ik controleer telkens ik iets doorstuur direct de website. En plots was een groot dele van het menu enkel in de spaans etaal weg. Nu merk ik wel dat een groot deel van de pagina’s in het spaans bovenaan als link aangeven. Wanneer je hier op klikt kom je steeds op dezelfde pagina terecht. Er is dus blijkbaar iets dat ergens een link plaatst. ik heb in Menu alles nagezien, en voor zover ik zie klopt alles.

    Moderator nielsvanrenselaar

    (@nielsvanrenselaar)

    Ik denk dat de titel van deze pagina

    http://www.gran-canaria.your-web-shop.be/es/ontspanning-en-shopping/

    In het spaans roet in het eten gooit. Het menu en de hele HTML stopt vanaf daar waardoor je HTML fouten krijgt en een deel van het menu mist… kan iets van een speciaal teken zijn waar de vertaalplugin niet helemaal lekker mee om gaat (of het thema)

    Thread starter Canarias

    (@canarias)

    Ja ik denk het ook, maar de vraag is waar bevind zich de fout. Ik hoop dat ik het snel vind. Feit is dat ik vandaag deze pagina nog bewerkt heb, dus volgens mij kan daar het probleem niet liggen. Ik heb al gezogd in Menus, maar daar zijn geen speciale tekens te vinden.

    Moderator nielsvanrenselaar

    (@nielsvanrenselaar)

    Verwijder hem, en de eerstvolgende pagina die hem volgt eens uit het menu om te zien of dat het is.

    Thread starter Canarias

    (@canarias)

    Ik heb de pagina “ontspanning en shopping” uit het menu verwijderd en inderdaad alles werkt terug zoals het moet. Nu de vraag is waarom ? Ik heb aan deze pagina niets veranderd en kan ook niets vinden wat de fout zou kunnen veroorzaken

    Moderator nielsvanrenselaar

    (@nielsvanrenselaar)

    Tja, lastig… ik denk dat het óf in de URL (“slug”) zit van die pagina of in de titel. Wellicht helpt het opnieuw aanmaken.

    Thread starter Canarias

    (@canarias)

    Ik heb de pagina volledig uit het menu gehaald, en er dan weer terug in geplaatst. Tot nu werkt alles weer terug perfect. Ik ben benieuwd. Zou zonde zijn als je alle werk voor niet hebt gedaan. Toch bedankt voor de tips

8 reacties aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
  • Het onderwerp ‘Probleem Menu’ is gesloten voor nieuwe reacties.