Support » Overige » Probemen met het invoegen van video in thema

  • ajardmedia

    (@ajardmedia)


    Beste mensen,

    Zelf ben ik bezig met het invoegen van content ( tekst, afbeeldingen en video’s ) op mijn website. Het mooie aan het thema wat ik wil gebruiken was dat je een slider hebt waarvan ik eigenlijk had gehoopt dat ik in plaats van een afbeelding een video kon plaatsen.

    Website waar het op gaat: http://www.succesvollersolliciteren.nl
    Zelf heb ik al geprobeerd om een video te uploaden in YouTube en via hier imbedden. Ook heb ik al geprobeerd om de video rechtstreeks te uploaden zoals je dat ook met de afbeelding doet. Hier blijft een wit vlak over waar je geen video en afbeelding op ziet staan. De enige oplossing ( zoals ik dat denk ) is in de code gaan zitten en op zoek naar de afbeelding. Deze afbeelding uiteindelijk door de code van YouTube vervangen.

    Het probleem is dat ik deze code niet kan vinden hoe stom dat ook klinkt. Aangezien ik ook niet vaak in de code ( hoef te ) duik(en), weet ik niet in welke map ik wel en niet kan zitten zonder dat de website in mekaar klapt en ook zou ik ook graag willen weten waar je precies naar moet zoeken ( dus of ik het op de goede manier gedaan heb ). Misschien zijn er ook mensen die andere adviezen voor me hebben?

    Zelf zie ik heel graag de video op de plek waar ik het wil hebben.

    Hoop dat jullie mij kunnen helpen.

    Rob

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Plaats eens de code uit je header.php en van je homepage (dit kan index.php , page.php of iets van home.php zijn )

    Thread starter ajardmedia

    (@ajardmedia)

    Je zegt dat ik codes uit header.php en homepage moet halen, dit kan ik wel doen maar waar laat ik ze en moet ik ze volgens jouw vervangen met de youtube frame van de video?

    Hallo ik heb ook dit probleem.
    Ik laat een video filmpje van youtube in de pagina met behulp van Builder element — > youtube –> en plaats hier het URL van youtube. Dan ga ik aan de voorkant van de website kijken en zie ik alleen een witte vlak. Op de telefoon doet het trouwens wel.
    Weet iemand hier een antwoord op?

    alsvast bedankt.

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Het onderwerp ‘Probemen met het invoegen van video in thema’ is gesloten voor nieuwe reacties.