Ondersteuning » Algemeen WordPress » pop-up link komt niet in beeld?!

  • Beste wordpress medegebruikers,

    Als ik in mijn post mijn contentwoorden wil linken aan mijn sale-page hoort er normaal gesproken een pop-up te komen om je url van de page te kunnen linken. Nu gebeurt dat bij mij niet..

    Zou iemand mij kunnen helpen?

    Alvast bedankt.
    Groeten VChre.

11 reacties aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
  • Je browser onderdrukt scriptvensters?

    Thread starter vchre

    (@vchre)

    Ik heb volgens mij alles al aangepast.
    Toch komt die pop-up helaas niet tevoorschijn:(

    Het kan bijna niks anders zijn dan je browser. Misschien heb je nog een hele oude Java of zo.
    Aan de andere kant, wat je beschrijft, klinkt niet als iets van WP. Gebruik je een plugin om “contentwoorden” te “linken” aan je “sale-page”? Misschien de plugin verouderd.

    Thread starter vchre

    (@vchre)

    Ik heb maar 3 plugins aanstaan.

    WordPress SEO
    WP FB Like
    Google XML Sitemaps

    Dus ik zou alle instellingen moeten uitschakelen?

    Dat bedoel ik niet, maar ik kan uit je omschrijving niet halen wat je aan het doen bent. Wat zijn “content woorden”, wat is je “sale page” en hoe maak je die links? Ben je gewoon handmatig links aan het maken (net als je hier op het forum kunt doen met het “link” knopje)? Gebruik je categorieĆ«n die je op een of andere manier anders gebruikt dan normaal (en zo ja, hoe)?

    Thread starter vchre

    (@vchre)

    Allereerst mijn excuses. Ben nogal een leek op gebied van websitebuiliding.

    Ik zal zo goed mogelijk proberen uit te leggen wat nu mijn probleem is!

    Ik ben dus bezig om artikelen te schrijven doormiddel van posts.
    Daarnaast heb ik een statische pagina ingesteld. Het content in mijn artikel (dus de woorden die ik als links wil gebruiken) wil ik koppelen aan de permalink van die statische pagina. Intern linken als ik het goed begrijp. Die permalink moet ik dus invullen in het pop-up wat eigenlijk tevoorschijn hoort te komen. Die komt bij mij dus niet als ik op de button ”kettingkje” klik!

    Wat doe ik dan verkeerd?

    Niks, je doet niks verkeerd, maar ik weet nu in elk geval wat je aan het doen bent: een link toevoegen. Klik eens op het woordje “link” als je dit bericht beantwoordt. Krijg je dan wel de popup? Als ik dat doe, krijg ik namelijk zo’n gele zeurbalk boven in mijn scherm die zegt: “Deze website gebruikt een scriptvenster waarin om informatie wordt gevraagd. enz.” Zowel in mijn wp-admin als op dit forum. De reden hiervoor is simpel, de browser onderdrukt popups, zowel de ouderwetse als de scriptvensters.

    Thread starter vchre

    (@vchre)

    Er komt een scriptpromt pop-up met de vraag of ik de URL wil invullen.

    Verder staat er dat wordpress.org informatie nodig heeft.

    Moet ik nu dan de url invoeren?

    Op dit forum of op jouw pagina?
    Als het scriptvensvenster op dit forum wel werkt, maar op jouw pagina niet, zou dat wel raar zijn.

    Overigens, als je een bericht tikt of wijzigt en je zit niet op in het tabblad ‘visual’, maar in ‘html’, dan kun je een link maken door het volgende in te tikken:
    <a href="http://www.enzovoor.ts">de weer te geven tekst</a>

    ’t Is maar dat je het weet.

    Thread starter vchre

    (@vchre)

    Op dit forum komt er wel een pop-up tevoorschijn. Echter op mijn pagina niet. Vind het ook erg frapant aangezien ik hetzelfde doe als iemand van wie ik het heb gezien en geleerd. Bij diegene lukt het wel. Zou het kunnen liggen aan de instellingen in het C-panel?

    Maar iig bedankt voor je hulp. Hoop dat ik er nu wel uit ga komen.

    Groeten.

    Vreemd. Probeer eens een andere browser.

11 reacties aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
  • Het onderwerp ‘pop-up link komt niet in beeld?!’ is gesloten voor nieuwe reacties.