Support » Code oplossingen gezocht » Menu werkt niet op mobiel

  • Hallo allen,

    Ik ben momenteel bezig mijn site om te zetten van een site gemaakt met websitebuilder (www.fysiotherapietorenstraat.nl) naar een site gemaakt met wordpress (nieuw.fysiotherapietorenstraat.nl).
    Nou lukt me dit aardig, behalve dat de menuknop niet werkt op de mobiel.
    Ik heb al verschillende dingen gelezen hierover op dit forum, maar toch kom ik er niet uit (ben helaas geen website techneut).
    Wie weet hoe ik dit kan oplossen in lekentaal?

    De pagina waar ik hulp bij nodig heb: [log in om de link te zien]

7 reacties aan het bekijken - 16 tot 22 (van in totaal 22)
  • Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    Wow, tijd dat je dan ook bij hun vertrekt lijkt me, trieste communicatie of support als je het mij vraagt. Ik kan natuurlijk niet testen of het altijd voorkomt, maar mij lijkt het echt een thema issue die zij aanbieden, je zou als je kan in je One.com omgeving een tijdelijke nieuwe WorDPress opzetten en het thema installeren en kijken of je het probleem kan reproduceren zonder andere plugins te hebben, dan is het snel duidelijk als daar ook het probleem voorkomt, dat het een rechtstreeks probleem is bij het thema …

    Euh, het thema zorgt voor het uiterlijk van je site, als je inhoudelijk gewoon in de editor van WordPress werkt, dan kun je tijdelijk eens gaan testen met een andere thema inderdaad, best kies je dan voor een thema uit de WordPress.org repository: https://nl.wordpress.org/themes/

    Thread starter hhelp

    (@hhelp)

    hmm ja, enerzijds zou je dan willen opstappen, maar anderzijds ben ik ook maar een leek in deze materie en heb ik geen idee waar ik wel goed zit.

    Ik vind het wel super dat ik hier deze hulp krijg! Nogmaals dank!

    Ik ga dan denk ik toch eens testen met een ander thema uit de genoemde link.

    Wordt vervolgd…

    Thread starter hhelp

    (@hhelp)

    Hallo Jeroen,

    Ik heb aan het eind van de week nog een reactie van one.com gehad;

    Het thema is van Elegant Themes en heet DIVI. Wellicht kan je met hun contact opnemen.

    https://www.elegantthemes.com/gallery/divi/

    Ik heb daar een poging gedaan contact te leggen, maar dat viel ook nog niet mee.

    Eergisteren was er echter een update van het thema en sindsdien werkt het weer!
    Het probleem heeft zich dus gelukkig uiteindelijk zelf opgelost.

    Nogmaals dank voor je hulp.

    Groeten Heleen

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    Waar heb je Divi? Het gaat toch om een One.com thema? Ik snap het niet. Op je site zie ik het thema:

    Theme Name: Laursen Group
    Theme URI: https://www.one.com/
    Thread starter hhelp

    (@hhelp)

    Ik heb inderdaad een one.com thema, geen idee wat dat met divi te maken heeft. Ben al lang blij dat het sinds de laatste update gewoon werkt.

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    Het is echt een mysterie wie/wat daar bij One.com jou dat antwoord gaf hoor, super bizar.

    • Deze reactie is gewijzigd 1 maand, 2 weken geleden door Jeroen Rotty. Reden: typo
    Thread starter hhelp

    (@hhelp)

    dat vermoeden had ik al een beetje …

7 reacties aan het bekijken - 16 tot 22 (van in totaal 22)