Support Volgende » Algemene WordPress vragen Volgende » Media bibliotheek toont ‘blank’ images

  • Opgelost Megazip

    (@megazip)



    Hallo,

    Sinds vanmorgen worden op mijn website geen thumbnails meer getoond.
    De files bestaan nog wel in de UPLOAD folder, als ik in de media bibliotheek kijk krijg ik alleen maar ‘blancs’ te zien, wel met de omschrijving van de thumbnail.

    Wat heb ik geprobeerd:
    Alle plugins deactiveren
    Rechten van de Upload map gecontroleerd
    Alle plugins geupdated
    Cache geleegd
    .htaccess gecontroleerd en vernieuwd
    Ook nieuwe thumbnails worden niet getoond
    Images in de posts elf worden wel getoond

    Als iemand mij kan helpen zou ik hem/haar eeuwig dankbaar zijn!

    Groet,
    Pieter

    De pagina waar ik hulp bij nodig heb: [log in om de link te zien]

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support moderator

    Hoi,

    Kun je even de logs bekijken of daar fouten in staan?
    Kijk ook even terwijl je op de mediabibliotheek staat of je geen fouten hebt in je browserconsole.

    Groet,
    Jeroen

    Dank je Jeroen voor je reactie.

    Ik heb de oorzaak gevonden.

    Ik had een BackUp plug-in geïnstalleerd en gebruikt, helaas werkte de plug-in niet goed en heb hem gedeinstalleerd.
    Na dagen zoeken vond ik in de Uploads map een .htaccess file en in de file stond deze code: DENY ALL. Daardoor kon de map Uploads niet bereikt worden.

    De .Htacces file was dus niet verwijderd en na deinstallatie achtergebleven.

    Groet,
    Pieter

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support moderator

    Dag Pieter,

    Goed dat je de oorzaak vond en het ook even hier plaatste. Ik plaats het topic op opgelost.

    Fijne dag,
    Groet,
    Jeroen

    • Deze reactie is gewijzigd 2 maanden, 1 week geleden door  Jeroen Rotty.
3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)