Ondersteuning » Thema en CSS/opmaak » Logo verdwijnt op mobiel apparaat

6 reacties aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    Je logo wordt aangeroepen op https://rappsoftware.nl/wp-content/uploads/2022/01/RAPPSoftwareLogoMobile.png, dus op de niet WWW versie van je site, terwijl je site verder op de www versie draait.

    Ik zie ‘m dus op desktop ook niet, want de meeste browsers willen niet cross-domein zaken inladen:

    Blocked loading mixed active content “http://rappsoftware.nl/wp-content/uploads/2022/01/RAPPSoftwareLogoMobile.png”

    Stel dus je logo eens opnieuw in, of upload je logo eens opnieuw en kijk eens of die dan wél op WWW wordt ingeladen en het probleem opgelost wordt?

    Jeroen

    Thread starter speedyweb35

    (@speedyweb35)

    Bedankt voor je antwoord.

    Ik heb het logo opnieuw ingesteld en geüpload. Helaas blijft het probleem.
    Wat kan ik nog meer proberen?

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    Het is in ieder geval al opgelost voor desktop op mijn toestellen, nu zie ik een logo ipv de alternatieve tekst.

    Als het in je mobiel menu niet wordt getoond (en dat kan ik bevestigen op me desktop ook als ik ‘m smaller maak) – dan heb je in de mobiele menu instellingen van Astra het vinkje uitgezet dat hij het logo niet mag tonen. In de customizer kun je dat weer aanzetten.

    Thread starter speedyweb35

    (@speedyweb35)

    Ok, dat is goed nieuws.

    Helaas heb ik nog het probleem op mobiele apparaten dat het logo niet wordt weergegeven.
    Ik heb via Customizing ▸ Header ▸ Site identiteit ▸ Ander logo voor mobiele apparaten?
    aangezet. Ik heb het logo ook hiervoor geüploaded, alleen werkt dit nog niet als ik het op mijn iPhone check.

    Wat kan hier nog aan doen?

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    Kijk eens op je mobiel menu instellingen, want je kan wel een apart logo instellen, maar als het uitstaat dat ‘m getoond wordt, dan zie je visueel niets gebeuren.

    Dus Weergave > Customizer > Header bouwer > Onderin klik je op “Site titel & logo”. Daarna klik je onderin op de tablet/mobiele iconen en zorg je ervoor dat de vinkjes links bij “Verberg op tablet/mobiel” uitstaan.

    Thread starter speedyweb35

    (@speedyweb35)

    Het lijkt erop dat het is opgelost. Wanneer ik het logo voor retina apparaten en mobiele apparaten uitzet, werkt het opeens goed.

    Bedankt voor je hulp!

6 reacties aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)