Ondersteuning » Thema en CSS/opmaak » Logo niet getoond op Mobiel

6 reacties aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Hoi Ina,

    Ik zie dat je GeneratePress gebruikt. Fijne snelle thema.

    Kan je eens kijken onder het volgende; Weergave > Costumizer > Layout -> Header en helemaal onder zie je, als het goed is; Mobiele Header. Ik zie inderdaad een vraagteken als ik met mijn smartphone op je website bezoek.

    Laat het mij even weten.

    Groeten,

    Bas

    Thread starter Ina

    (@sunny71)

    Hallo Bas,

    Eerst bedankt dat je reageert om mijn bericht. Als ik op Layout/Header klik dan zie ik onderin inderdaad een knop voor layout op mobiel. Maar ook op het voorbeeld op mobiel wordt het logo gewoon getoond.

    Ina

    Hoi Ina,

    In de broncode van je logo-sectie zie ik ook een link naar een logo die niet gevonden wordt: wp-content/uploads/2020/03/Logo-Vernieuwd-2020.png

    Probeer anders eens je logo te verwijderen en opnieuw in te stellen.

    De instellingen voor mobiele header zijn voor zover ik weet onderdeel van de Premium versie van GeneratePress, waarvoor we hier geen support kunnen geven (want geen toegang tot).

    Groeten, Guido

    Hoi Ina,

    Graag gedaan!

    Wat Guido aangeeft is een goede tip. Het logo verwijderen en weer opnieuw uploaden. Waarschijnlijk werkt het dan wel.

    Heb je een premium versie van GeneratePress?

    Groeten,

    Bas

    Thread starter Ina

    (@sunny71)

    Hallo Bas en Guido,

    Dank voor jullie hulp. Het is opgelost. Ik heb op: Weergave/Customizer/Side-identiteit opnieuw het logo ingesteld.

    Bedankt voor jullie hulp.

    Groet
    Ina

    Beste Ina,

    Graag gedaan en fijn dat het opgelost is. Kan je de topic op opgelost zetten? 🙂

    Ik wens je alvast fijne feestdagen!

    Groeten, Bas

6 reacties aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Het onderwerp ‘Logo niet getoond op Mobiel’ is gesloten voor nieuwe reacties.