Support Volgende » Algemene WordPress vragen Volgende » Logo in header niet zichtbaar

15 reacties aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)
  • Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support moderator

    Dag @yonifiene,

    Heb je ook bij de thema instellingen opnieuw de afbeelding gekozen, een nieuw upload is niet altijd hetzelfde qua URL enzovoort, dus die instelling moet aangepast worden.

    Los daarvan gebruik je best niet zo’n groot logo, maar max iets met 1920px breedte, gewoon kijken op welke grootte hij het maximum wordt getoond, groter dan doet hoeft echt niet, dat vertraagd enkel je website en verhoogt de laadtijd.

    Jeroen

    Hallo Jeroen,

    dankjewel voor je snelle reactie! ik heb inmiddels het logo wat kleiner gemaakt en opnieuw geüpload via salient -> header navigation -> logo upload.

    Maar nog steeds is het logo niet zichtbaar.

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support moderator

    Heb je ook het andere gedaan die ik je vertelde?

    Namelijk in de Salient Thema Opties je logo opnieuw instellen? 😉

    Nog meer info van de header in hun documentatie:
    http://themenectar.com/docs/salient/theme-options/header-navigation/

    Jeroen

    Dit is wat ik heb gedaan inderdaad. Ik heb alleen in de salient theme het logo gewijzigd en nergens anders.

    Wanneer ik ‘Use Image for Logo’ op uit zet merkt ik dat er niets verandert en er dus ook geen tekst verschijnt. Terwijl dit staat aangegeven: “Use Image for Logo?
    If left unchecked, plain text will be used instead (generated from site name)”

    De link heb ik ook voorbij zien komen maar lost het probleem niet op.

    Ik merk overigens wel dat wanneer ik ‘rechtermuisknop -> open afbeelding in nieuw venster’ doe waar het logo zou moeten staan, maar waar nu een vierkantje met een vraagteken staat, dat ik op een 404 error pagina kom en dat dat inderdaad nog de link van het vorige logo is..

    • Deze reactie is gewijzigd 6 maanden, 2 weken geleden door  yonifiene.
    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support moderator

    Dan loopt daar iets niet goed, heb je verder een caching plugin aanstaan? Heb je de meest recente versie van Salient?

    Jeroen

    Ik heb m’n plugins bekeken en kan daar niets vinden wat op een caching plugin lijkt. Daarnaast gebruik ik salient child theme, naar mijn weten de meest recente versie. Ik update vrijwel alles zodra dit kan.

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support moderator

    Je bedoelt het hoofdthema is ook de nieuwste versie? Heb je je logo ook onder een andere naam eens geüpload en dan proberen in te stellen?

    Lukt dat zal iemand samen met je moeten kijken …

    Jeroen

    het salient theme is versie: 8.5.3. Maar is niet geactiveerd. Het salient child theme is versie 0.1.

    Het logo heb ik naar mijn weten jaren geleden ingesteld en daarna niet weer. Nadat ik verongeluk het logo uit de media bibliotheek verwijderde werd het een probleem..

    Ik heb vandaag meerdere logo’s in verschillende afmetingen proberen up te loaden. En in mijn salient theme opties pagina staat ook dat dit logo is geüpload. Alleen verandert dit dus blijkbaar niet, aangezien de link van het niet werkende logo nog steeds het logo is dat ik perongeluk verwijderd heb.

    Kan het probleem zijn dat ik slechts ‘Logo Upload’ doe en niet de ‘Retina Logo Upload’?

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support moderator

    Je moet beide instellen natuurlijk …

    Gedaan en ook dan hetzelfde probleem..

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support moderator

    Dan kan ik je helaas niet verder helpen zonder zelf toegang te hebben tot de website. Misschien moet je dat even per mail naar me doen, gegevens staan op me profiel.

    Jeroen

    Het is inmiddels opgelost. Dankjewel voor de hulp.

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support moderator

    Het zou ook leuk zijn dat je de oplossing ook deelt met de rest van het forum, moest iemand ook dit probleem hebben icm. het Salient thema.

    Jeroen

15 reacties aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)
  • Het onderwerp ‘Logo in header niet zichtbaar’ is gesloten voor nieuwe reacties.