Support » Algemeen WordPress » Link-problemen bij Images in de (html)editor

  • Hallo allemaal!

    Sinds de update van 3.9 heb ik nare problemen met de editor.
    Als ik afbeeldingen plaats (in een mooi rijtje naast elkaar) en elke afbeelding een link toebedeel, dan blijkt na publicatie dat de html er een zootje van heeft gemaakt. Opeens springen links willekeurig naar de afbeelding ernaast.

    Voor de plaatsing van rijen afbeeldingen, bekijk mijn welkomspagina:
    http://www.booxalive.nl

    Elke keer als ik nieuwe verhaaltjes heb, verandert de sliert plaatjes ietwat, en dan ben ik uren bezig de juiste links bij de plaatjes te krijgen. De html laat steeds alles verspringen.
    Vóór 3.9 had ik hier NOOIT last van.

    Ik heb ook geprobeerd een galerie te maken van een rij plaatjes, maar daarin kun je de aparte onderdelen NIET van een link voorzien. Héél frusterend.

    Weet iemand hier een goeie truc voor, of is het een bug in de editor? Dan hoop ik dat bij 3.9.2 de html-editor flink onder handen wordt genomen. Die leidt sowieso soms een eigen weerbarstig leven en maakt soms een zootje van codes. Nou ja, zo leer je als digibeet wel steeds meer van die materie.

    Groetjes,
    Magda van Tilburg
    booxalive.nl – kinderverhalen/voorleessite

4 reacties aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Hij is uit de lucht. Kans is heel klein dat het aan WP ligt.

    Thread starter magdigit

    (@magdigit)

    Dag Robelia!
    Wat bedoel je met ‘hij is uit de lucht’?
    Het ligt echt aan WP-editor, die vaak een klutsje maakt van codes onder de html-tab. Hoe kan het anders dat de linkproblemen exact begonnen na de 3.9 update? Dat is mij TE toevallig…

    Thread starter magdigit

    (@magdigit)

    Ik ziet het al: de link in m’n aanvangsbericht klopt kennelijk niet. Op al m’n browsers werkt de site prima, ook na legen cache.

    http://booxalive.nl/

    FF checken of ie ’t nu doet…

    Thread starter magdigit

    (@magdigit)

    De correcte link is dus: http://www.booxalive.nl

    Heeft niemand anders problemen met verspringende links bij Images in de html-editor sinds update 3.9???

    Help! Hoe kan ik anders de programmeurs inlichten dat er een bug o.i.d. is ingeslopen?

4 reacties aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Het onderwerp ‘Link-problemen bij Images in de (html)editor’ is gesloten voor nieuwe reacties.