Ondersteuning » Overige » Kan niks posten

  • Ik heb op me vps WordPress gesinstallerd.
    En nu kan ik niks aan pagina’s en berichten maken
    Dan zecht ie de site is offline
    terwijl die gewoon berijkbaar is

8 reacties aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
  • Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    Over welke site/URL gaat het precies? Kon je op dat moment nog de voorzijde van de site zien als je die melding kreeg?

    Thread starter jeffreykroonenberg

    (@jeffreykroonenberg)

    Yup, gaat om linuxsouls.nl

    Thread starter jeffreykroonenberg

    (@jeffreykroonenberg)

    krijg deze fout melding
    Publiceren mislukt. Je bent waarschijnlijk offline.
    Terwijl alles online is

    Controleer even de urls onder instellingen > algemeen.
    zie oa. een mixed content http/https foutmelding verschijnen, dat zou kunnen verklaren waarom het publiceren niet goed werkt.

    Thread starter jeffreykroonenberg

    (@jeffreykroonenberg)

    Ik heb geen fout meldingen kwam link

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    In de browser console staan wel degelijk foutmeldingen m.b.t. het inladen van zaken over HTTP – dus je hebt wellicht de installatie op HTTP gedaan van je WordPress, en dan zelf omgevormd naar HTTPS later? Ik vermoed dat je dat niet volledig hebt gedaan en dat je best ook nog een zoek/vervang doet naar alles van HTTP naar HTTPS in je database.

    Boodschap die ik te zien krijg bij het surfen naar je site:

    HTTPS-Only Mode: Upgrading insecure request “http://www.linuxsouls.nl/wp-includes/js/wp-emoji-release.min.js?ver=6.0” to use “https”.

    HTTPS-Only Mode: Upgrading insecure request “http://www.linuxsouls.nl/wp-content/themes/newslay/images/head-back.jpg” to use “https”.

    Thread starter jeffreykroonenberg

    (@jeffreykroonenberg)

    Weet je ook hoe ik het snelste dit kan wijzigen
    want weet niet hoe ik dit het beste kan opzoeken

    Thread starter jeffreykroonenberg

    (@jeffreykroonenberg)

    Het is gelukt.
    Heb cloudflare aan me site gekoppeld nu doet ie het.
    Bedankt voor d egoede hulp

8 reacties aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)