Ondersteuning » Algemeen WordPress » Images verschijnen niet… wat ’n problemen met WP laatste tijd

  • hier ben ik… alweer met een probleem.
    Ik upload images naar mij blog, en deze upload lukt. De bestanden staan daadwerkelijk in mijn upload map. Maar, ze verschijnen niet in de post.
    Ik check de link naar de image klopt ook…
    Ik heb laatst de domeinnaam verandert naar een .be, maar heb settings geupdate. Krijg zo’n broken image dingetje…
    Iemand raad? Alsjeblieft?
    http://www.pressthat.be/blog/cuil-relaunched-as-cpedia/ is bvb een mooi vb
    andere map voor uploads helpt ook niet…
    Krijg langzaam stress ervan….

    edit: Niemand?????????

4 reacties aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Thread starter asparoth

    (@asparoth)

    update :
    zo staan ze erin:

    <a href="http://www.pressthat.be/wp-content/uploads/2010/04/cpedia-logo1.jpg"><img class="alignleft size-thumbnail wp-image-69" title="cpedia logo" src="http://www.pressthat.be/wp-content/uploads/2010/04/cpedia-logo1-150x150.jpg" alt="" width="150" height="150" />

    de 150*150 staat echter NIET in de uploadmap :X

    Thread starter asparoth

    (@asparoth)

    http://www.pressthat.be/ nu werkt alleen de thumbnail niet meer… Hulp????

    Maar heb via html weergave de links verandert

    Thread starter asparoth

    (@asparoth)

    Still looking

    Ik kan het probleem niet goed vinden. Ik zie wel de thumbnails maar dat bovenste plaatje kan niet ingeladen worden. Deze bestaat ook niet op de servers volgens de url.

    wat is nu exact het probleem?

4 reacties aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Het onderwerp ‘Images verschijnen niet… wat ’n problemen met WP laatste tijd’ is gesloten voor nieuwe reacties.