Ondersteuning » Algemeen WordPress » Header op één bepaalde pagina houd vast aan zijn witte achtergrond

  • Opgelost bottema

    (@bottema)


    Geacht forum

    Ik ben onder andere bezig om verschillende pagina’s met mijn portfolio te maken, en bovengenoemde pagina is de eerste
    Echter de header op deze pagina krijg ik maar niet transparant, terwijl op de andere pagina’s de header’s wel gewoon transparant zijn.

    Wat zie ik over hoofd?

    Alvast bedankt voor jullie hulp

    Hans

    De pagina waar ik hulp bij nodig heb: [log in om de link te zien]

8 reacties aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
  • Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    De URL is al veranderd naar https://bottema.info/mijn-fotos-2/ zie ik? Maar ook daar zie ik het in het wit. Wat heb je zelf al geprobeerd?

    Thread starter bottema

    (@bottema)

    Beste Jeroen,
    Ik heb naar mijn weten (en dat is weinig) al van alles geprobeerd. De “home-pagina” en de pagina “over mij” Zit de achtergrond afbeelding wel goed inclusief achter de header. Ik ben nu in de verschillende lectuur aan het zoeken hoe ik één egale achtergrondkleur over de gehele pagina kan krijgen inclusief achter de header.
    Maar nu heb ik nog een probleem en dat is de pagina “https://www.bottema.info/overmij. Als men die opent komt er eerst een soort van witte pop-up vel naar boven (met de zelfde tekst als op de pagina zelf) pas wanneer men daarop klikt krijgt men de werkelijke pagina te zien. Daar weet ik mij ook geen raad mee.

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    Als ik /overmij open zie ik enkel 404 – dus ik kan je niet echt helpen op deze manier.
    Weet ook niet welke CSS of oplossingen je aan het proberen bent om die achtergronden in te stellen …

    Thread starter bottema

    (@bottema)

    Beste Jeroen,

    vreemd dat jij een 404 melding krijgt.
    Als ik die pagina open, komt er een factie van een seconde later van onder uit een witte Pagina te voorschijn (lijkt op een soort pop-up) en die blijft daar tot dat ik ergens willekeurige mijn cursor op die pagina klik verdwijnt hij weer naar onderen en zie ik de pagina “Over mij” zoals bedoelt is.
    Mijn verklaring, als leek, is dat het misschien in de html code of hoe die codes tegenwoordig ook maar heten, ergens iet zit wat dat probleem veroorzaakt. Echter die pagina’s met al die codes en dergelijke gaan heel ver boven mijn pet,

    Kan het zijn dat jij een 404 melding krijgt omdat die witte pagina ergens op mijn computer staat en niet in zijn geheel met de broncode mee gestuurd wordt naar het internet?

    Ik krijg soms wel eens een 404 melding, maar dan blijkt dat er op dat moment iets mis is met mijn internet verbinding

    excuses voor mijn lekentaal

    Hans.

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    Ah – het is https://bottema.info/over-mij/ – met een – tussen de woorden – zie ik nu in je menu link…

    Ik zie vooral je achtergrondfoto, en onderin dan een stuk wit als achtergrond – afhankelijk hoe breed ik mijn scherm maak. Ik zie dat je het met Elementor aan het bouwen bent, dus best dat iemand die frequent Elementor gebruikt hier bij kan helpen.

    Thread starter bottema

    (@bottema)

    Beste Jeroen,
    jouw antwoord heeft mij aan het denken gezet, ik heb mijn website op mijn andere computer geopend en daar blijkt dat de pagina gewoon opent zoals het hoort, echter op de computer waarop ik de website aan het bouwen ben blijft het probleem zich manifesteren.
    Als leek zou ik gaan denken dat de broncode van de betreffende pagina op mijn computer “Corrupt” is en niet de broncode welke met de website meegestuurd wordt.
    Kan dat trouwens???
    Als bovenstaande bewering juist zou zijn dan kan niemand mij helpen daar forumleden niet in mijn computer kunnen kijken, en ik dan een gigantisch probleem heb, daar ik als het om scriptcode gaat ik een digibeet in het kwadraat ben.

    Hans

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    Op de computer waarop je de site aan het bouwen bent zou ik je browser cache eens legen, of de site eens bekijken in een privé (of vaak ook incognitovenster) genoemd om te zien of de site er daar goed uit ziet…

    Thread starter bottema

    (@bottema)

    Jeroen,

    Beide opties welke jij noemde leveren helaas niet het gewenste resultaat op, zelfs niet na het opnieuw opstarten van de computer.

    Hans

8 reacties aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)