Ondersteuning » Algemeen WordPress » Header foto’s ontbreken

  • Opgelost magic2021ehv

    (@magic2021ehv)


    Goedemorgen.

    Ik heb gisteravond de site live gezet. Gemaakt met Elementor. Op de Mac computer en ipad gaat het goed. Maar op mijn iphone zie ik de beelden boven in de pagina’s niet. Het is voor mij voor het eerst dat ik zoiets doe. Ik had iets gevonden over een cache optimalisatie plugin. Heb W3 total Cache geïnstalleerd. Maar dat biedt geen oplossing. Ik ben zelf niet zo technisch. Heeft iemand een oplossing?

    Bedankt
    Marjanne

    De pagina waar ik hulp bij nodig heb: [log in om de link te zien]

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Je moet in de elementor tools nog even de domeinwijziging doorvoeren en alle caches legen + css opnieuw genereren van elementor.

    Ik zie dat er nog gepoogd wordt afbeeldingen van het dev. subdomein te laden.
    Mogelijk dat je die nog wel kan zien op je pc/ipad omdat ze geserveerd worden vanuit de lokale cache op je apparaat.

    Thread starter magic2021ehv

    (@magic2021ehv)

    Bedankt voor de info, weer wat geleerd. Hij is op het moment bezig met het vervangen van de url. En op mijn Iphone zie ik inderdaad weer beeld. Ik ben er inderdaad achter dat het beeld wat weergegeven werd nog in het geheugen stond. Het duurt wel even dat wijzigen van de URL, maar gaat denk ik wel goed komen, bedankt!

    Hier zijn de header afbeeldingen ook weer zichtbaar.

    Ik markeer dit onderwerp als opgelost

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)