• Hallo,

    Ik heb een vervelend probleem op mijn blog wanneer ik de “gallery” blok gebruik in een “bericht”/blogpagina.

    Wanneer je de galerij blok invoegt krijg je rechts te optie “link naar”. Deze zet ik vervolgens op mediabestand. Wat je dan krijgt is dat je op de foto kan klikken en dat deze vergroot wordt. Wel, daar loopt het vaak (maar niet altijd) mis. Zeer vaak hangt de volledige webpagina dan vast. Je krijgt gewoon een zwart scherm met het comment veld onderaan en het kruisje om het geheel weer dicht te klikken (wat dus niet meer werkt). De enige manier om hier weer uit te geraken is de pagina te verversen.

    Geen idee wat dit veroorzaakt, soms gebeurd dit keer op keer en dan soms gebeurd het helemaal niet..

    De pagina waar ik hulp bij nodig heb: [log in om de link te zien]

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Het lijkt er op dat je 2 ‘lightbox’ plugins actief hebt.
    1 is volgens mij de lightbox/carousel optie van Jetpack en nog een andere plugin.
    Grote kans dat die twee conflicteren met elkaar.

    Richard, dankjewel! Op het eerste zicht lijkt dat idd het probleem te zijn… Ik heb een thema “flatsome” waar ook lightbox actief is. Ik heb deze van het thema uitgeschakeld en nu lijkt alles vlotter te lopen. Ik volg het nog even op om te kijken of het zo blijft want soms gebeurde het ook niet zonder reden.

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Het onderwerp ‘Galerij bug’ is gesloten voor nieuwe reacties.