Ondersteuning » Code oplossingen gezocht » fb foutopsporing werkt niet

  • Ik heb een heel irritant probleem en hoop dat iemand mij kan helpen.

    Als ik ga naar https://developers.facebook.com/tools/debug/ en ik voer mijn website in:
    http://www.madereros.nl

    Dan krijg ik de volgende meldingen:
    The ‘og:image’ property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    The ‘og:url’ property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.

    Vooral die image is zeer irritant, want daardoor zijn de links die vanuit mijn website gaan naar fb allemaal zonder image.
    Ik heb dit al proberen in te stellen via jetpack en via SEO, maar het blijft maar niet lukken.

    Kan iemand mij aub helpen, want weet echt niet meer wat ik moet doen.

    Alvast bedankt

8 reacties aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
  • Volgens mij moet je op de homepage een featured image instellen of in het Yoast SEO blokje de Image aangeven welke je ingeladen wil hebben in het og:image veld.

    Lees hier meer http://docs.gravityview.co/article/211-opengraph-meta-tags-single-view-wordpress-seo-plugin

    Thread starter royv1981

    (@royv1981)

    bedankt voor je reactie!

    Had al image ingegeven bij Yoast Seo, maar dat is jammer genoeg niet de oplossing.

    Weet echt niet waar het kan zitten, maar als ik kijk bij facebook debugger zie ik dit staan:
    og:image https://s0.wp.com/i/blank.jpg

    Maar daar zit dus ergens het probleem, maar ik lees van alles daarover, een zegt dat het door Jetpack komt, maar weet niet wat ik dan anders in moet stellen daarin.
    En heb voor zekerheid ook al Jetpack gedactiveerd, omdat die misschien Yoast Seo in de weg zit, maar ook geen oplossing.

    Wie heeft er nog een idee?

    Die s0.wp.com wordt idd gemaakt door Photon in Jetpack. Heb je deze al eens uitgezet?

    Thread starter royv1981

    (@royv1981)

    Toevallig was die oplossing ook al voorbij gekomen, maar deze optie heeft nooit aangestaan.

    Ok, en die redirect naar de /videopage.. zet die eens uit?

    Thread starter royv1981

    (@royv1981)

    hele goede, daar had ik nog niet aan gedacht! maar jammer genoeg ook niet de oplossing.

    En verandert de og:image dan ook niet?

    Ik ben bang dat ik je niet verder kan helpen.

    Thread starter royv1981

    (@royv1981)

    nee, jammer genoeg niet.

    En heb ook al wat dingen proberen aan te passen in de functions t.o.v. Jetpack, omdat het misschien daar in zit, maar ook dat helpt niet.

    Krijg maar geen image te zien.

    Misschien iemand die met mij mee wil kijken of ik iets verkeerd doe of die nog een oplossing heeft?

    • Deze reactie is gewijzigd 7 jaren, 5 maanden geleden door royv1981.
8 reacties aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
  • Het onderwerp ‘fb foutopsporing werkt niet’ is gesloten voor nieuwe reacties.