Support Volgende » Plugin vragen Volgende » Duplicator vraag

  • Opgelost gijsvandenbrink

    (@gijsvandenbrink)



    Hoi

    ik heb een website gebouwd vorig jaar. http://www.kunstmetmekaar.nl.
    Nu ben ik afgelopen maand begonnen met een nieuwe site, localhost, maar wil hem online neerzetten. wilde het online zetten, eerst ALLES gedelete en toen via ‘duplicator’de nieuwe online zetten. Hij geeft dan weer dat ik geen (‘none’) database heb.

    Ben nog geen supergebruiker 🙂

    wat ik denk:
    -Ik heb iets fout gegaan met de database. Heb bij instelling bij stap 1 of 2 die ik niet anders ingevuld dan standaad. Zou het hier aan liggen?

    Of kan ik het op een andere manier fout doen, andersom wat zijn de juiste stappen de ik moet doen.

    Zou fijn zijn!
    Zou eventueel fijn zijn om een link te geven voor een omschrijving.

    Dank je wej

    Gr
    Gijs van den Brink
    06-48012094

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support moderator

    Dag Gijs,

    In de zip die Duplicator aanmaakt heb je ook het .sql bestand met de database dump. Kijk eens of die goed is gelukt.

    Als het enkel manueel wel lukt ga je moeten kijken om achteraf alle URL’s te updaten in de database. Dat doe ik meestal met dit script

    Groet,
    Jeroen

    Hoi Jeroen

    Dank voor je berichtje! Zat inderdaad bij de database. Heb een nieuw wachtwoord gegereed en met een nieuwe database. YES;-)

    Thanks

    Groet
    Gijs

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support moderator

    Hey Gijs,

    Prima. Ik zet het topic op opgelost.

    Groet,
    Jeroen

    • Deze reactie is gewijzigd 2 maanden, 1 week geleden door  Jeroen Rotty.
3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)