• Boven mijn reacties krijg ik de volgende tekst te zien?

    PROJECT-ID-VERSION: WORDPRESS 2.3 REPORT-MSGID-BUGS-TO: POT-CREATION-DATE: 2005-02-15 10:33-0600 PO-REVISION-DATE: 2007-10-04 18:44+0100 LAST-TRANSLATOR: TOON LANGUAGE-TEAM: WORDPRESS NL – TOON VERMEULEN MIME-VERSION: 1.0 CONTENT-TYPE: TEXT/PLAIN; CHARSET=UTF-8 CONTENT-TRANSFER-ENCODING: 8BIT PLURAL-FORMS: NPLURALS=2; PLURAL=(N != 1); X-POEDIT-LANGUAGE: DUTCH X-POEDIT-COUNTRY: BELGIË – NEDERLAND

    Als ik de nl_NL.mo hernoem naar wat anders, is de melding weg.

    Wat gaat er fout?

5 reacties aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
  • Moderator Remkus de Vries

    (@defries)

    Sleutelbeheer WordPress NL

    waar hernoem je de nl_NL.mo naar wat anders? Als je dit in het wp-config bestand bijvoorbeeld zou doen dan kan ik me de foutmelding voorstellen..

    Op de webserver. Alles wordt dan engels en dan wordt bovenstaande melding niet gegeven.

    Moderator Remkus de Vries

    (@defries)

    Sleutelbeheer WordPress NL

    Ik zal iets specifieker zijn zodat jij dat ook kunt zijn 🙂 In welk bestand precies ben je aan het aanpassen? Indien het wp-config is dan is de juiste code tussen de quotes ‘nl_NL’ zonder het .mo gedeelte dus. Maar goed, dit geldt alleen indien je het wp-config bestand aan het aanpassen bent op de webserver…

    De nl_NL.mo staat op de juiste plek. Ook in de config juiste taal ingesteld. Ik denk dat het in de theme zit, want op andere blogs heb ik er geen last van… Weird!

    Moderator Remkus de Vries

    (@defries)

    Sleutelbeheer WordPress NL

    dat zou je heel snel kunnen controleren door een ander theme te bekijken..

5 reacties aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
  • Het onderwerp ‘Debug code?’ is gesloten voor nieuwe reacties.