Support » Installatie WordPress » Database werk niet meer?

  • pampalinipastry

    (@pampalinipastry)


    Afgelopen week heb ik mijn WordPress site (www.pampalini.nl) geupdate naar een nieuwe versie. Dit had niet het gewenste effect omdat enkele custom plugins niet meer werkten. Ik bedacht toen om de website opnieuw up te loaden met mijn back-up file. Zo gezegd zo gedaan, wat ervoor zorgde dat mijn Thema Leto niet meer werkten. Omdat ik toch mijn Thema wilde wijzigen heb ik toen een andere Thema geactiveerd.

    Door dit te doen, doet de home pagina het wel weer. Maar alle andere pagina’s kunnen niet gevonden worden. (The requested URL /pastry/ was not found on this server.) Ze staan wel in mijn CMS. Ook kan geen foto’s meer uploaden.
    Als ik alles download in FileZilla, dan zie ik alleen mijn oude Thema (Leto) inplaats van de nieuwe thema files.

    Wat kan dit zijn? Kan mijn website niet meer bij de database? Moet ik iets doen in MyPhp? Kan iemand mij helpen? Hoe krijg ik de pagina’s weer werkend? Moet ik iets opnieuw authoriseren?

    Dank alvast!

    De pagina waar ik hulp bij nodig heb: [log in om de link te zien]

4 reacties aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    Hoi,

    Probeer alvast eens gewoon onder instellingen > permalinks opnieuw op de knop opslaan te klikken zonder een wijziging aan te brengen. Wat er precies allemaal is misgelopen is zo niet te vertellen.

    Groet,
    Jeroen

    pampalinipastry

    (@pampalinipastry)

    Hi Jeroen, dat heb ik nu gedaan. En de pagina’s werken nu weer! Wat goed 🙂

    Ja ik had/heb er een beetje een zooitje van gemaakt ben ik bang.

    Heb je enig idee hoe ik ook mijn media weer werkend krijg? Zo werkt de link achter Lunchroom > Menu niet. Ik zie het bestand wel terug in Media en de link klopt ook.
    Of zal ik Media opnieuw moeten uploaden? Afbeeldingen werken wel.

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Support Moderator

    Geen idee wat daar het probleem is, ik krijg inderdaad een 404 op die Menu link. Ik kan helaas niet direct iets bedenken, tenzij de bestanden ook echt weg zijn..

    De enige instelling zou kunnen Instellingen > Media kunnen zijn als je daar een upload map hebt ingevuld naar een andere locatie kan dat voor problemen zorgen, maar ik denk niet dat dit het is.

    Groet,
    Jeroen

    Enige optie is vaak : via FTP je Media bestanden lokaal downloaden en dan weer in/via WordPress uploaden. En dan alle lege plaatjes verwijderen.

    Succes

4 reacties aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)