Ondersteuning » Algemeen WordPress » Contactform stuurt niet door

  • Ik heb een contactform van “WPforms” ge-upload.
    Ik kan de form instellen naar believen en de communicatie loopt goed maar na ‘verzenden’ (submit) krijg ik geen mail in mijn box.
    Weet iemand hoe je eigen mailadres instelt bij WPforms ?

    Mvg
    René

6 reacties aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Thread starter renedecoster

    (@renedecoster)

    Ruurd,
    Ik heb jouw tip gevolgd maar het werkt nog niet.
    Ik heb een vraag gestuurd naar mijn email-provider (Telenet) wat ik moet invullen bij “SMTP Port”
    Zie Stap 3 van voornoemd plugin:
    SMTP opties > SMTP Host = smtp.telenet.be
    > SMTP Port = ????

    Mvg
    René

    Hoi Rene,

    Op de website van Telenet wordt aangegeven dat ze bij de uitgaande poort, gebruik maken van 587. Daarnaast wordt er bij de uitgaande mailserver gebruik gemaakt van de beveiliging methode TLS.

    Groeten,

    Arend

    Thread starter renedecoster

    (@renedecoster)

    Arend,
    Ik had deze instellingen reeds uitgevoerd maar zonder resultaat.
    Het is nu een tijdje geleden dat ik dit specifiek probleem ter hand heb genomen (er waren nog andere struikelblokken) en heb nu nog even getest.
    Resultaat: niet goed. Zelfs de ’testmail’ komt nu niet meer door wat (meen ik) vroeger wel gebeurde.
    Spijtig dat we op dit forum geen bijlagen kunnen meesturen, anders stuurde ik je een screenshot.

    Mvg
    René

    https://nl.imgbb.com/ kun je eventueel gebruiken. Je krijg hierbij een link die je hier kunt delen.

    Thread starter renedecoster

    (@renedecoster)

    Hieronder de eerste paar lijnen na het versturen van de test-mail.
    Op de 3de lijn staat ‘bool(true)’ wat betekent dat de testmail goed verzonden is.
    Maar als ik mijn ‘Contactform’ in de website gebruik komt er niets binnen op mijn mail-adres.

    Test Message Sent
    The result was:
    bool(true)

    The full debugging output is shown below:
    object(PHPMailer)#5352 (76) {
    [“Version”]=>
    string(6) “5.2.22”
    [“Priority”]=>
    NULL
    [“CharSet”]=>
    string(5) “UTF-8”
    [“ContentType”]=>
    string(10) “text/plain”
    [“Encoding”]=>
    string(4) “7bit”
    [“ErrorInfo”]=>
    string(0) “”
    [“From”]=>
    string(24) “rene.decoster@telenet.be”

6 reacties aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Het onderwerp ‘Contactform stuurt niet door’ is gesloten voor nieuwe reacties.