Ondersteuning » Code oplossingen gezocht » Bottombar blokkeert posts in Exlorer

  • In Explorer ‘blokkeert’ de bottombar mijn blog (zie http://zzp-log.nl), ofwel: mijn meest recente blog wordt ruw ‘afgekapt’ door de bottombar en de rest van mijn posts zijn helemaal niet meer te zien. In Mozilla en Google Chrome gaat het wel goed. Hoe los ik dit op?
    PS. Ik heb niet superveel verstand van WordPress-techniek, maar kan wel in de codes komen. Wie kan mij helpen?

8 reacties aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
  • In Internet Explorer 8 zie ik geen afgekapte teksten. Zou je een screenshot online kunnen plaatsen met het probleem?

    Thread starter ZZPLOG

    (@zzplog)

    Hoi Richard,

    Fijn dat je reageert. Ik heb inmiddels gemerkt dat het probleem zich inderdaad niet voordoet in Explorer 8, maar wel in Explorer 10. Helaas doet mijn screenshot-knop het niet. ‘k Ga morgenmiddag verder om te proberen alsnog een screenshot te maken.

    Thread starter ZZPLOG

    (@zzplog)

    Hoi Richard,

    Na vele pogingen lukt het mij niet een volledig screenshot te maken, maar wel een ‘knipsel’ van mijn weblog waar je kunt zien waar (en wat er misgaat). Hierbij de url waar je ‘m kunt zien: http://zzp-log.nl/zzp-pijn/ (ik hoop dat je hier wat mee kan).

    Binnen Explorer 10 krijg ik bovendien de volgende tekst bij foutopsporing:

    HTML1527: DOCTYPE wordt verwacht. Het kortste geldige doctype is <!DOCTYPE html>.
    zzp-log.nl, regel 4 teken 1
    SEC7115: De stijlen :visited en :link kunnen alleen verschillen wat kleur betreft. Sommige stijlen zijn niet toegepast op :visited.
    zzp-log.nl

    Mijn wordpress template css ziet er zo uit in de eerste 4 regels:
    <!–[if IE]>
    <!DOCTYPE html PUBLIC “-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN” “http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd”&gt;
    <![endif]–>
    <html xmlns=”http://www.w3.org/1999/xhtml&#8221; lang=”nl-NL” prefix=”og: http://ogp.me/ns#”&gt;
    <head profile=”http://gmpg.org/xfn/11″&gt;

    Hoop dat je de fout kunt opsporen. Alvast bedankt voor de moeite.

    Monique

    Opsporen gaat zo niet lukken, als het wel werkt in IE9
    voeg dan de volgende code toe na <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">

    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" value="IE=9">

    Als dat niet werkt verander dan de 9 in een 8

    Thread starter ZZPLOG

    (@zzplog)

    Helaas, ook jouw code werkt niet. Toch even goed bedankt voor de moeite. Ik ga maar eens een html-boek kopen :)…..

    Thread starter ZZPLOG

    (@zzplog)

    Nog even een inzicht in mijn codes van de Header (als ik dus de oplossing van Richard precies opvolg – dus na 11″> en voor ‘. “\n”. is het bewuste probleem niet verholpen – moet ik het wellicht ergens anders in dit codegedeelte zetten?):

    $output_line = ‘>’ . “\n” .
    ‘<head profile=”http://gmpg.org/xfn/11″>&#8217; . “\n” .
    ‘ <meta http-equiv=”Content-Type” content=”‘ . get_bloginfo(‘html_type’) . ‘; charset=’ . get_bloginfo(‘charset’) . ‘” />’ . “\n” .
    ‘ <meta http-equiv=”Content-Style-Type” content=”text/css” />’ . “\n” . ‘ <title>’;

    PS. ik probeer nog een screenshot van mijn zzp-log op Expl 10 te maken….(misschien een domme vraag: maar is een screenshot van het uiterlijk van mijn weblog echt genoeg – is daardoor foutopsporing mogelijk?)

    Misschien is het ook beter om uit te kijken naar een ander theme, zag zojuist het volgende op de website van de ontwikkelaar:

    Last Update: Samstag, 5. Februar 2011 at 19:09

    Thread starter ZZPLOG

    (@zzplog)

    Ai, BALEN! ‘k Vond het net zo’n mooi theme. Bedankt Richard, voor deze info. Dat zal de oorzaak dus wel zijn. Ik merkte ook al dat de rss-feed problemen opleverde bij Google Chrome – zal wel dezelfde reden hebben (geen updates meer).

8 reacties aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
  • Het onderwerp ‘Bottombar blokkeert posts in Exlorer’ is gesloten voor nieuwe reacties.