Ondersteuning » Algemeen WordPress » Berichten verschijnen niet op website

  • Op mijn nieuwe website verschijnen mijn berichten niet op de site. Als ik in de editor (Elementor) kijk of als voorbeeld bij de preview, staan deze er wél. Maar als ik dan naar mijn werkelijke website ga, dan verschijnen de artikels niet. Zowel niet op de homepage als op de aangeduide categorie-pagina.

    De gebruikte template is SmartMag van ThemeSphere.

    Hoe komt dit? En vooral: hoe verhelp ik dit?
    Bij mijn vorige WordPress-websites verschenen berichten telkens meteen als ik ze publiceerde.

    De pagina waar ik hulp bij nodig heb: [log in om de link te zien]

6 reacties aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Guido

    (@guido07111975)

    Hoi,

    Als ik naar de site ga zie ik nu wel berichten, is het inmiddels opgelost?

    Guido

    Thread starter pionierss

    (@pionierss)

    Dag Guido,

    Het probleem is intussen al voor de helft opgelost. Ik heb ze intussen op de desbetreffende categorie-pagina gekregen, dus dat is in orde.

    Op de frontpage blijft het probleem nog: mijn 2 nieuwe berichten (de Nederlandstalige testberichten) staan beide bovenaan 1 keer op de homepage, maar zouden meermaals op de homepage moeten staan. Bijvoorbeeld linksbovenaan zouden de 4 recentste berichten moeten staan, maar enkel het meest recente staat er.

    Ik vermoed dat het komt omdat een of andere instelling ergens blokkeert dan eenzelfde bericht meerdere keren op de homepage staat, maar ik vind niet meteen waar. Zowel in Elementor als in Smartmag ziet de website er wél uit zoals het hoort, maar enkel op de echte link zie ik dus geen enkel bericht meerdere keren op de homepage staan.

    Als ik een nieuw bericht toevoeg (bijvoorbeeld die ‘wielrennen test’), duurt het ook telkens zeer lang voor deze online verschijnt. Normaal is dat kwestie van seconden, nu duurt het soms wel bijna een volledige dag.

    Jeroen

    Thread starter pionierss

    (@pionierss)

    @guido07111975

    Dag Guido

    Het probleem is intussen al voor de helft opgelost. Ik heb ze intussen op de desbetreffende categorie-pagina gekregen, dus dat is in orde.

    Op de frontpage blijft het probleem nog: mijn 2 nieuwe berichten (de Nederlandstalige testberichten) staan beide bovenaan 1 keer op de homepage, maar zouden meermaals op de homepage moeten staan. Bijvoorbeeld linksbovenaan zouden de 4 recentste berichten moeten staan, maar enkel het meest recente staat er.

    Ik vermoed dat het komt omdat een of andere instelling ergens blokkeert dan eenzelfde bericht meerdere keren op de homepage staat, maar ik vind niet meteen waar. Zowel in Elementor als in Smartmag ziet de website er wél uit zoals het hoort, maar enkel op de echte link zie ik dus geen enkel bericht meerdere keren op de homepage staan.

    Als ik een nieuw bericht toevoeg (bijvoorbeeld die ‘wielrennen test’), duurt het ook telkens zeer lang voor deze online verschijnt. Normaal is dat kwestie van seconden, nu duurt het soms wel bijna een volledige dag.

    Jeroen`

    Guido

    (@guido07111975)

    Ik zie dat je thema van ThemeForest komt en wij hier hebben daar geen toegang tot. Heb je al in hun documentatie gekeken?

    Je kunt sowieso even kijken bij Instellingen > Lezen. Staat daar een pagina als home/blog pagina ingesteld? Helpt het als je dat wijzigt?

    Normaal is dat kwestie van seconden, nu duurt het soms wel bijna een volledige dag

    Nieuw bericht zou direct moeten verschijnen, dus dit is erg vreemd. Alsof daar dus niet de nieuwste berichten getoond worden.

    Guido

    Thread starter pionierss

    (@pionierss)

    Ja, dat staat ingesteld op de Homepage. Er wordt ook helemaal de homepage weergegeven die ik ontworpen heb, enkel blijft het probleem dat elk bericht maximaal één keer op die pagina verschijnt terwijl dit in de preview-modus dus niet zo is.

    Ik heb die documentatie zeker al geraadpleegd, maar ik vind niet meteen de oplossing of oorzaak daarin.

    Guido

    (@guido07111975)

    Hoi,

    Dit is lastig op te lossen zonder toegang tot je dashboard en het zelf te zien. Maar dergelijke support wordt niet gegeven op dit forum, des te meer omdat het een commercieel thema is.

    Het zou ook een conflict kunnen zijn tussen de meerdere berichtoverzichten op dezelfde pagina.

    Als je Elementor hebt gebruikt om de pagina op te bouwen, heb je dan meerdere berichten widgets (blokken) van Elementor gebruikt? Of zijn het berichten widgets (blokken) van het thema zelf?

    Guido

6 reacties aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)