Support » Algemene WordPress vragen » Afbeeldingen tonen zich niet in front-end

  • Opgelost avoxtest0283928

    (@avoxtest0283928)


    Hallo!

    Ik ben nog een noobie in het circuit dus heb aub geduld met me. Sinds kort laad mijn website geen foto’s meer in de front-end. De media bibliotheek en de back-end zien er goed uit en tonen de afbeeldingen wel. Ik heb alle plugins gedeactiveerd en her-activeerd en daar lag het niet aan. Het lag ook niet aan het thema of aan de instellingen van Jetpack of andere plugins.

    Waar zou het nog meer aan kunnen liggen? Bij sommige pagina’s laden de foto’s wel nadat je de hele pagina hebt bekeken terwijl er bij andere helemaal niks gebeurd. Lazy load staat uit bij Jetpack. Zou het aan de server instellingen kunnen liggen? Als SEO-editor heb ik geen toegang tot (of verstand van) FTP, Cpanel etc.

    Is het beter om een ontwikkelaar er naar te laten kijken of kan ik het toch zelf regelen?

    Alvast bedankt

    De pagina waar ik hulp bij nodig heb: [log in om de link te zien]

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • avoxtest0283928

    (@avoxtest0283928)

    Als ik afbeeldingen upload op de pagina’s werken ze meteen. Het probleem doet zich alleen voor met gallerijen.

    Mogelijk dat het wel door de Jetpack plugin omdat de afbeeldingen nu via het WordPress.com CDN worden ingeladen.
    Dat valt onder de siteversneller functionaliteit: https://nl.jetpack.com/support/siteversneller/

    Als je enkel SEO-editor rechten hebt kan je deze instellingen niet aanpassen, daarvoor zijn beheerders rechten nodig.

    avoxtest0283928

    (@avoxtest0283928)

    Beste Meneer van Denderen,

    Hartelijk bedankt voor uw snelle reactie en uw goede hulp. Het lag inderdaad toch aan de instellingen van Jetpack, namelijk de functionaliteit de siteversneller. Uw hulp heeft ons weer kosten bespaard bij de ontwikkelaars! Nogmaals bedankt!

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)