Support Volgende » Code oplossingen gezocht Volgende » afbeelding verschijnt niet bij delen artikel of product

  • Hallo,
    op mijn wordpress werk ik met thema “mystile”.
    als ik hier artikelen, producten, of zelfs een pagina van wil delen op FB komt er nooit een afbeelding bij.
    dit is wel jammer gezien ik mijn producten wil promoten en een afbeelding dan ook zo handig is.
    zou iemand me kunnen helpen?
    ik ben nog niet lang bezig met wordpress en woocommerce dus ik vind het probleem ook maar niet 🙁

    De pagina waar ik hulp bij nodig heb: [log in om de link te zien]

5 reacties aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
  • Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Hallo @joerivlasselaer,

    Je gaat best aan de slag met een SEO plugin zoals bvb. Yoast SEO.

    Daarin kun je je og:image instellen zoals Facebook, Twitter enzovoort. Eens opgeslagen kan je dan opnieuw je link delen op sociale media en kijk dan of hij er op komt.

    Indien nog niet ga je een manuele scrape moeten uitvoeren op deze link:
    https://developers.facebook.com/tools/debug/sharing/

    Succes,
    Jeroen

    joerivlasselaer

    (@joerivlasselaer)

    Hoi Jeroen,
    Bedankt voor je reactie!
    Ik werk momenteel met “alles—in-één SEO”
    Hier vind ik niet metten iets ivm de “og-image”
    Ik weet ook niet of ik zomaar kan overschakelen op YOAST?
    Mijn seo staat ingesteld op alles automatisch aanvullen en ben bang dat ik alles dan kwijt ga zijn?
    Ben redelijk leek in dit soort dingen….
    Zou ik met mijn seo plug-in ook niet verder kunnen?

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Hoi,

    Ook in die plugin kun je specifieke afbeeldingen instellen op berichten of pagina’s. Bekijk even de documentatie hier.
    Probeer gewoon eens al de link van je specifiek bericht of pagina door de sharing debugger van Facebook te halen.

    • Deze reactie is gewijzigd 6 maanden geleden door  Jeroen Rotty.
    joerivlasselaer

    (@joerivlasselaer)

    Hoi Jeroen,

    nogmaals dank voor je snelle reactie.
    Ik heb nu de all-in-one toch maar verwijderdt aangezien ik er niet zo veel wijzer uit werd.
    heb YOAST na enkele recensies geïnstalleerd en alle instellingen overlopen (mooie tutorial via webtalis gevolgd EN de instellingswizard van YOAST zelf eerst gebruikt…

    maar jammer genoeg heb ik nog steeds geen afbeelding 🙁

    Moderator Jeroen Rotty

    (@jeroenrotty)

    Je website staat ook nog steeds niet open, dus misschien heeft het daar ook mee te maken?

5 reacties aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
  • Het onderwerp ‘afbeelding verschijnt niet bij delen artikel of product’ is gesloten voor nieuwe reacties.