Support » Overige » Afbeelding opnieuw uploaden

  • Bij deze een vraag die al wel meer zal gesteld zijn, maar ik vind er niet meteen het antwoord op.
    Ik upload een afbeelding met bv. de naam AFB_1.
    Ik verwijder deze afbeelding omdat ze niet goed is en upload een andere afbeelding met exact dezelfde naam.

    Nu wordt altijd de eerste/oude afbeelding zichtbaar, welke verwijderd is.
    Dit terwijl de nieuwe afbeelding zou moeten gebruikt worden.

    Kan iemand mij de oplossing hiervoor geven? Hierbij rekening houdend dat ik de naam van de afbeelding wil behouden.

    Merci,

1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Guido

    (@guido07111975)

    Hoi,

    Als je de afbeelding gewoon via de mediabieb verwijderd hebt, is hij echt verwijderd. Maar hij verschijnt soms weer doordat hij nog in het geheugen (cache) staat. Van je browser, server of je cache plugin. Die van de browser en cache plugin kun je zelf legen maar die van de server is lastiger. Als je persé dezelfde bestandsnaam wilt houden maar de oude blijft getoond worden, dan kun je het best geduld hebben totdat server cache geleegd is.

    Guido

1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)