YITH WooCommerce Review Reminder

Omschrijving

YITH Woocommerce Review Reminder laat je een herinnering sturen naar klanten met een uitnodiging tot het plaatsen van een review van het gekochte product , 7 dagen nadat de bestelling status is gewijzigd in “afgerond”.

Hoofd functies:

  • Selecteer e-mailt type (HTML of standaard tekst)
  • E-mail onderwerp aanpassen
  • Pas de inhoud van de e-mail aan door gebruik te maken van vele opties
  • Gebruik een blokkeerlijst om gebruikers toe te voegen en beheren die geen verdere verzoeken willen ontvangen.

Volledige documentatie is beschikbaar hier.

Suggesties

Als je suggesties hebt met betrekking tot het verbeteren van YITH WooCommerce Quick View, dan kun je ons schrijven zodat we het kunnen bundelen met YITH WooCommerce Review Reminder.

Vertalers

Beschikbare talen

  • Engels
  • Italiaans

Als je je eigen talenpakket hebt gemaakt, of je hebt een update voor een bestaande, dan kun je deze sturen gettext PO en MO bestand
gebruik zodat we ze kunnen bundelen met WooCommerce Review Reminder talen.

Schermafdrukken

  • Dit is de e-mail instellingen pagina voor de plugin, deze is te vinden onder het YITH Plugins menu. Je kunt de e-mail configureren met de review reminder.

  • Dit is de blokkeerlijst pagina van de plugin. Je kunt gebruikers toevoegen of verwijderen van de blokkeerlijst.

Installatie

Installatie

Belangrijk: eerst dien je de WooCommerce plugin te downloaden en activeren, welke noodzakelijk is voor het laten werken van de YITH WooCommerce Review Reminder plugin. Als de WooCommerce geactiveerd is hoef je enkel de YITH WooCommerce Review Reminder plugin te activeren.

  1. Unzip het gedownloade zip bestand.
  2. Upload de plugin map in de wp-content/plugins/ handleiding van je WordPress site.
  3. Activeer YITH WooCommerce Review Reminder vanaf Plugins pagina.

Instellingen

WooCommerce Review Reminder zal een nieuw tabblad toevoegen genaamd “Review Reminder” in het YITH Plugins menu, daar kun je alle plugin instellingen configureren.

Beoordelingen

13 mei 2020
Pros: works well fully customizable (text) with many options to include/exclude pre-built shortcodes Cons: no frequency/trigger configuration (if you want after 3 days, you can't without plugin code alteration) the links in the mail don't go to the review section in the product page, they go just to the product page (right now I'm hard-coding #tab-review so it will have this functionallity Besides these, it's a good solid starting point for people who want basic review reminders, low memory footprint on the website.
27 april 2020
This is a great plugin but logs are required. Just create another page and export ywrr_email_schedule table so we know what is going on.
7 maart 2017
I have had this activated. I even did the test email successfully so I have ot set up correctly. However I have not gotten any new reviews from it. I sell a good amount of volume and to not have at least 1 person leave a review is not normal. Shows that something is wrong with this plugin
Lees alle 16 beoordelingen

Bijdragers & ontwikkelaars

“YITH WooCommerce Review Reminder” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers

“YITH WooCommerce Review Reminder” is vertaald in 3 talen. Dank voor de vertalers voor hun bijdragen.

Vertaal “YITH WooCommerce Review Reminder” naar jouw taal.

Interesse in ontwikkeling?

Bekijk de code, haal de SVN repository op, of abonneer je op het ontwikkellog via RSS.

Changelog

Version 1.6.8 – Released: 21 September 2020

  • New: Support for WooCommerce 4.5
  • Update: plugin framework

Version 1.6.7 – Released: 23 August 2020

  • New: Support for WordPress 5.5
  • New: Support for WooCommerce 4.4
  • Update: plugin framework

Version 1.6.6 – Released: 09 July 2020

  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 4.3
  • Update: plugin framework

Version 1.6.5 – Released: 06 May 2020

  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 4.1
  • Update: plugin framework

Version 1.6.4 – Released: 03 March 2020

  • Nieuw: Ondersteunt WordPress 5.4
  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 4.0
  • Update: plugin framework

Version 1.6.1 – Released: 27 December 2019

  • Fix: fatale fout “Call naar niet ge├»dentificeerde functie ywrr_check_ywcet_active()”

Version 1.6.0 – Released: 19 December 2019

  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 3.9
  • Update: plugin framework

Version 1.5.10 – Released: 11 December 2019

  • Update: plugin framework

Version 1.5.9 – Released: 03 December 2019

  • Fix: fatale fout met WooCommerce Multilingual 4.7.5

Version 1.5.8 – Released: 29 November 2019

  • Update: plugin framework

Version 1.5.7 – Released: 14 November 2019

  • Update: plugin framework

Version 1.5.6 – Released: 30 October 2019

  • Update: plugin framework

Version 1.5.5 – Released: 29 October 2019

  • Nieuw: Ondersteunt WordPress 5.3
  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 3.8
  • Update: plugin framework

Version 1.5.3 – Released: 07 August 2019

  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 3.7.0 RC2
  • Update: plugin framework

Version 1.5.2 – Released: 12 June 2019

  • Update: plugin framework

Version 1.5.1 – Released: 24 May 2019

  • Update: plugin framework
  • Fix: probleem met e-mail versturen

Version 1.5.0 – Released: 23 April 2019

  • Update: plugin framework

Version 1.4.9 – Released: 29 March 2019

  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 3.6.0 RC1
  • Update: plugin framework

Version 1.4.8 – Released: 01 March 2019

  • Fix: Fatale error bij activering

Version 1.4.7 – Released: 01 March 2019

  • Update: plugin framework
  • Tweak: Verbeterde email verzending

Version 1.4.6 – Released: 24 January 2019

  • Update: plugin framework
  • Update: Taalbestand

Version 1.4.5 – Released: 05 December 2018

  • Nieuw: Ondersteunt WordPress 5.0
  • Update: plugin framework

Version 1.4.5 – Released: 22 October 2018

  • Update: plugin framework

Version 1.4.3 – Released: 16 October 2018

  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 3.5.0 RC2
  • Update: plugin framework

Version 1.4.2 – Released: 08 October 2018

  • Fix: Missende methode error
  • Update: plugin framework

Version 1.4.1 – Released: 02 October 2018

  • Update: Ajax unsubscribe pagina
  • Update: plugin framework

Version 1.4.0 – Released: 24 May 2018

  • Nieuw: Ondersteunt WordPress 4.9.6
  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 3.4.0
  • Nieuw: AVG (GDPR) naleven
  • Update: plugin framework

Version 1.3.7 – Released: 24 April 2018

  • Fix: fatale fout bij gebruik van WPML 4.2.10

Version 1.3.6 – Released: 29 January 2018

  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 3.3.0 RC2
  • Update: plugin framework

Version 1.3.3 – Released: 20 September 2017

  • Fix: WPML ondersteuning op uitschrijven link en pagina
  • Update: plugin framework

Version 1.3.1 – Released: 30 May 2017

  • Fix: review verzocht wanneer reacties gesloten zijn
  • Update: plugin framework

Version 1.3.0 – Released: 16 March 2017

  • Tweak: Ondersteunt WooCommerce 2.7.0-RC 1

Version 1.2.1 – Released: 01 June 2016

  • Tweak: Ondersteunt WooCommerce 2.6.0 beta 3

Version 1.2.0 – Released: 06 May 2016

  • Nieuw: wc_get_template_html() voor versies van WooCommerce voor 2.5.0

Version 1.1.9 – Released: 18 April 2016

  • Fix: aangepast e-mail template not renderin

Version 1.1.8 – Released: 15 April 2016

  • Nieuw: uitschrijven link invulveld
  • Nieuw: geminimaliseerde versie van CSS bestanden
  • Fix: tabel creatie voor multi-site installatie

Version 1.1.7 – Released: 12 February 2016

  • Fix: e-mail kan niet plannen

Version 1.1.6 – Released: 3 February 2016

  • Fix: krijg e-mail status bij verzending

Version 1.1.5 – Released: 1 February 2016

  • Niew: test e-mail verzending
  • Niew: zoekveld in “Blokkeerlijst” tabblad
  • Update: Talenbestanden
  • Update: plugin core framework
  • Fix: JS code verbeteringen
  • Fix: kleine bugs

Version 1.1.4 – Released: 22 January 2016

  • Nieuw: Compatibiliteit met WooCommerce 2.5

Version 1.1.3 – Released: 28 December 2015

  • FIx: Italiaans vertaalbestand

Version 1.1.2 – Released: 11 December 2015

  • Fix: uitschrijven pagina initialisatie heeft conflict met enkele plugins
  • Update: plugin core framework

Version 1.1.1 – Released: 02 November 2015

  • Update: gewijzigd tekstdomein voor ywrr to yith-woocommerce-review-reminder
  • Update: alle taalbestanden gewijzigd voor nieuw tekst domein

Version 1.1.0 – Released: 29 October 2015

  • Update: plugin core framework

Version 1.0.9 – Released: 10 October 2015

  • New: Italiaans taalbestand
  • Update: core framework

Version 1.0.8 – Released: 10 September 2015

  • Nieuw: nieuw bestand class-yith-custom-table.php
  • Verwijderen: oud bestand class-yith-ywrr-custom-table.php

Version 1.0.7 – Released: 02 September 2015

  • Fix: class-yith-ywrr-custom-table.php niet gevonden fout

Version 1.0.6 – Released: 01 September 2015

  • Fix: kleine bugs

Version 1.0.5 – Released: 25 August 2015

  • Nieuw: compatibiliteit met YITH Essential Kit for WooCommerce #1

Version 1.0.4 – Released: 13 August 2015

  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 2.4
  • Update: Plugin core framework
  • Fix: kleine bugs

Version 1.0.3 – Released: 25 May 2015

  • Nieuw: Scherm opties voor blokkeerlijst tabel

Version 1.0.2 – Released: 17 April 2015

  • Fix: doorsturen bug in “Blokkeerlijst” tabblad bulk acties
  • Fix: E-mail template beheer

Version 1.0.1 – Released: 12 February 2015

  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 2.3
  • Tweak: String vertaling

Version 1.0.0 – Released: 06 February 2015

  • Eerste release