YITH WooCommerce Advanced Reviews

Omschrijving

Voeg in histogram tabel toe aan reviews van je producten, zoals je in de meest trendy e-commerce sites ziet en geef gebruikers de mogelijkheid om afbeeldingen toe te voegen aan hun reviews. Blijf up-to-date met de meest trendy producten dankzij de nieuwe opties ontwikkeld om een geavanceerd review systeem te beheren.

Detail, feedback en aanpasbaarheid in enklel een plugin

YITH Woocommerce Advanced Reviews bied meer dan het traditioneel weergeven van een product review en waardering.
Het laat gebruikers een titel en meerdere bijlagen toevoegen aan hun reviews. Tevens is een samenvatting gegenereerd voor ieder product met een indicatie van het aantal reviews geplaatst voor elke verschillende waardering.

Uit onderzoek blijkt dat reviews van andere gebruikers samen met de prijs de eerste informatie is, die gebruikers drijft tot het kopen of niet kopen van een item. Laat je gebruikers ontdekken wat anderen zeggen over het product.

Hoofd functies

  • Converteer standaard reviews in YITH WooCommerce Advanced Reviews nieuw format.
  • Voeg rijke snippets toe aan reviews.
  • Laat je klanten een titel toevoegen wanneer ze een product review schrijven.
  • Laat je klanten enkele afbeeldingen toevoegen als bijlage aan product reviews.
  • Kies hoeveel bestanden kunnen worden toegevoegd voor een single product review.
  • Voeg review samenvatting balk toe met statistieken over hoevaak een waardering van 1,2,3,4 of 5 sterren was gegeven.
  • Pas stijl en uitstraling aan.

Voor een meer gedetailleerde lijst van opties en functies van de plugin, bekijk de officiële documentatie.

Ontdek alle functies van de plugin en installeer het in je thema: het resultaat zal voldoening geven.

Suggesties

Als je suggesties hebt met betrekking tot het verbeteren van YITH WooCommerce Advanced Reviews, dan kun je ons schrijven zodat we het kunnen bundelen met YITH WooCommerce Advanced Reviews.

Vertalers

If you have created your own language pack, or have an update for an existing one, you can send gettext PO and MO file
use so we can bundle it into YITH WooCommerce Advanced Reviews languages.

Beschikbare talen

  • Engels

Schermafdrukken

  • Dit is de algemene instellingen pagina, je vind het in het "YITH Plugins" menu. Daar kun je instellen of een titel moet worden weergegeven in het review indienen formulier en review inhoud. Je kunt ook instellen of bijlagen worden ingeschakeld en hoeveel bestanden een client mag toevoegen.
  • Converteer alle eerdere gemaakte reviews in YITH WooCommerce Advanced Reviews format, zonder data te verliezen.
  • Pas de samenvatting balk achtergrond, voorgrond en tekstkleur aan, en of het percentage moet worden weergegeven in de percentage balken.
  • Beheer alle reviews vanaf een toegewijde pagina.
  • Order reviews op waardering van hoog naar laag en vice versa.
  • Bewerk reviews met bulk acties.
  • Het indienen formulier is uitgebreid om gebruikers een titel en een of meerdere bijlagen toe te laten voegen.
  • Zo ziet een geavanceerde review met aanvullende titel en toegevoegde thumbnail eruit.
  • Review samenvatting wordt getoond voor review lijst. Het toont statistieken over de waardering die is gekozen door gebruikers die een review hebben geplaatst.

Installatie

Belangrijk: als eerste dien je de WooCommerce plugin te downloaden en activeren, dit is noodzakelijk om de Yith WooCommerce Advanced Reviews te laten werken. Als de WooCommerce plugin actief is, hoef je enkel de Yith WooCommerce Advanced Reviews te activeren.

Configuratie

YITH WooCommerce Advanced Reviews zal een nieuw tabblad toevoegen genaamd “Advanced Reviews” binnen het YIT Plugins menu. Daar kun je alle plugin instellingen configureren.

  1. Unzip het gedownload zip file.
  2. Upload de plugin map in het wp-content/plugins/ gebruiksaanwijzing van je WordPress site.
  3. Activeer YITH WooCommerce Advanced Reviews vanaf de plugin pagina.

FAQ

  • Wat gebeurt er met de reviews die ik al heb als ik jullie plugin activeer?

Alle al beschikbare reviews van het systeem zijn makkelijk te converteren in het YITH WooCommerce Advanced Reviews format met de specifieke functie.

  • Kan ik de gratis versie van de plugin upgraden naar de premium versie?

Natuurlijk, het is makkelijk. Ga naar deze pagina, koop de premium versie en activeer het in je thema. Door het activeren van de premium versie, deactiveer je de gratis versie automatisch.

  • Verlies ik de instellingen van de gratis versie als ik de premium versie activeer?

Nee, de premium versie zal je instellingen herinneren terwijl nieuwe functies worden vrijgegeven.

  • Kan ik de templates plugin overschrijven?

Natuurlijk, je kunt templates overschrijven en functies toevoegen via de specifieke hook.

  • Kan ik de plugin aanpassen voor een betere thema integratie?

Je kunt enkele visuele attributen aanpassen vanaf de plugin optie. Voor een betere integratie kun je zowel het template overschrijven, de stijl aanpassen en je bent vrij in het schrijven van eigen CSS regels.

Beoordelingen

16 juli 2019
This plugin work perfectly for me since one year. I've translate him with WPML without issue i use the premium version
21 januari 2019
Je suis coincée avec leurs produits depuis un an (ou je dois refaire toute ma boutique) un vrai cauchemard, d'une année sur l'autre les bugs qu'ils avaient corrigé reviennent et si on ne renouvelle pas impossible de les contacter pour qu'ils refassent la correction, une vraie prise d'otage, j'espère avoir le courage de refaire toute ma boutique un jour pour ne plus etre obligée de passer par eux, j'avais pris 2 produits YITH WOOCOMMERCE DYNAMIC PRICING AND DISCOUNTS and YITH WOOCOMMERCE PRODUCT ADD-ONS I'm stuck with their products for a year (or I have to redo all my shop) a nightmare, from one year to another the bugs they had corrected come back and if we do not renew it impossible to contact them for they do the correction, a real hostage, I hope to have the courage to redo all my shop one day to no longer have to go through them, I took 2 products YITH WOOCOMMERCE DYNAMIC PRICING AND DISCOUNTS and YITH WOOCOMMERCE PRODUCT ADD-ONS
15 oktober 2018
can upload even .exe file on as an attachment. good god that I tested it first hand
28 februari 2018
Tentei Traduzir pata pt_br pelo plugin Loco sem sucesso um puglin que seria ótimo para meu uso até estava pensando em adquirir o premuium mas um puglin que não tem como traduzir não dá ... I tried to translate pata pt_br by the plugin Loco without success a puglin that would be great for my use I was even thinking about acquiring the premuium but a puglin that has no way to translate does not give ...
26 februari 2018
I installed this plugin and configured as "verified purchase only" and it now does exactly what I need. Why do other shop owners not enable this? It's a really nice review plugin!
19 februari 2018
Seemed to be a good plugin. Doing what it should do. But soon after the install, the spam comments started coming in all over the website. Unfortunately useless this way.
Lees alle 25 beoordelingen

Bijdragers & ontwikkelaars

“YITH WooCommerce Advanced Reviews” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers

“YITH WooCommerce Advanced Reviews” is vertaald in 3 talen. Dank voor de vertalers voor hun bijdragen.

Vertaal “YITH WooCommerce Advanced Reviews” naar jouw taal.

Interesse in ontwikkeling?

Bekijk de code, haal de SVN repository op, of abonneer je op het ontwikkellog via RSS.

Changelog

Version 1.4.2 – Released: Nov 29, 2019

Update: notice handler
Update: plugin framework

Version 1.4.1 – Released: Nov 11, 2019

  • Nieuw: Ondersteunt WordPress 5.3
  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 3.8
  • Update: YITH Plugin Framework

Version 1.4.0 – Released: Oct 30, 2019

  • Update: YITH Plugin Framework

Version 1.3.9 – Released: Aug 07, 2019

  • Nieuw: Ondersteunt WooCommerce 3.7
  • Update: YITH Plugin Framework

Version 1.3.8 – Released: Jun 18, 2019

  • Update: YITH Plugin Framework

Version 1.3.7 – Released: May 29, 2019

  • Nieuw: Ondersteunt WordPress 5.2
  • Update: YITH Plugin Framework

Version 1.3.6 – Released: Apr 23, 2019

  • Update: Plugin Framework
  • Dev: update de functie get_premium_landing_uri
  • Update: versie van bestand ywar-rating.php

Version 1.3.5 – Released: Feb 26, 2019

  • Update: YITH Plugin Framework

Version 1.3.4 – Released: Dec 13, 2018

  • Fix: WP getest tot versie
  • Update: plugin fw

Version 1.3.3 – Released: Dec 12, 2018

  • Nieuw: Support WordPress 5.0
  • Nieuw: support WooCommerce 3.5.2
  • Update: plugin framework versie 3.1.10

Version 1.3.2 – Released: Oct 22, 2018

  • Update: YITH Plugin Framework
  • Update: Compatibiliteit met WooCommerce 3.5.0

Version 1.3.1 – Released: Jun 25, 2018

  • Fix: Template waarschuwing op WooCommerce status pagina

Version 1.3.0 – Released: Jun 7, 2018

  • GDPR:
    • New: exporting user review data info
    • Niew: user data verwijderen
    • Nieuw: Privacy policy inhoud
  • Nieuw: Support WooCommerce 3.4.0
  • Update: documentatie link van de plugin

Version 1.2.9 – Released: Aug 11, 2017

  • Nieuw: ondersteuning voor WooCommerce 3.1.
  • Nieuw: getest tot aan WordPress 4.8.
  • Update: YITH Plugin Framework

Version 1.2.8 – Released: May 30, 2017

  • Fix: gemiddelde beoordeling wordt tweemaal op review samenvatting getoond.

Version 1.2.7 – Released: Apr 30, 2017

  • Update: YITH plugin framework
  • Nieuw: getest tot WordPress 4.7.4.
  • Tweak: plugin tags gewijzigd.

Version 1.2.6 – Released: Apr 05, 2017

  • Fix: toegevoegd vermiste $customer_reviews_label var in ywar-single-product-reviews.php template.

Version 1.2.5 – Released: Mar 16, 2017

  • Nieuw: ondersteunt WooCommerce 2.7.0-RC1
  • Update: YITH Plugin Framework

Version 1.2.4 – Released: Jan 16, 2017

  • Nieuw: ondersteunt WordPress 4.7

Version 1.2.3 – Released: Jun 13, 2016

  • Nieuw: Italiaanse vertaling
  • Nieuw: Spaanse vertaling
  • Fixed: niet in staat de review van de review titel link te bewerken

Version 1.2.2 – Released: May 04, 2016

  • Fixed: vermiste YITH Plugin FW bestanden

Version 1.2.1 – Released: May 02, 2016

  • Updated: plugin compatibel met WordPress 4.5
  • Updated: YITH plugin framework

Version 1.2.0 – Released: Feb 26, 2016

  • Fixed: conflict met YITH WooCommerce Gift Cards dat het verzenden van bijlagen voorkomt
  • Fixed: voorkom een functie voor het twee keer vermelden
  • Nieuw: filter yith_advanced_reviews_review_content_elements om plugins en themas van derden de elementen te wijzigen die worden weergegeven
  • Updated: YITH plugin FW

Version 1.1.9 – Released: Nov 12, 2015

  • Update: actie die gebruikt werd voor laden YITH plugin framework gewijzigd

Version 1.1.8 – Released: Oct 29, 2015

  • Update: YITH plugin framework

Version 1.1.7 – Released: Oct 07, 2015

  • Update: tekstdomein gewijzigd in yith-woocommerce-advanced-reviews

Version 1.1.6 – Released: Sep 23, 2015

  • New: query prestatie verbeterd voor lage bronnen server.
  • Fix: soms werden items niet weergegeven bij het klikken op tonen in backend pagina reviews.

Version 1.1.5 – Released: Sep 04, 2015

  • Fix: CSS probleem op andere paginas dan “Reviews” pagina.

Version 1.1.4 – Released: Aug 12, 2015

  • Tweak: update YITH Plugin framework.

Version 1.1.3 – Released: May 12 , 2015

  • Fix: als de review auteur niet bekend is, werd admin gebruiker als auteur gebruikt.

Version 1.1.2 – Released: May 11 , 2015

  • Nieuw: aangepast template zijn volledig overschrijfbaar vanaf thema bestanden.

Version 1.1.1 – Released: May 07 , 2015

  • Fixed: ongedefinieerde functie oproepen session_status voor voorgaande PHP versie.

Version 1.1.0 – Released: May 06 , 2015

  • Nieuw: geavanceerde reviews aangepast post type.
  • Nieuw: check de review status van een single pagina.
  • Nieuw: filter de reviews op status op update de status met bulk acties

Version 1.0.8 – Released: Apr 14, 2015

  • New: updated documentatie

Version 1.0.7 – Released: Feb 12, 2015

  • Nieuw: ondersteunt WooCommerce 2.3
  • Tweak: String vertaling

Version 1.0.6 – Released: Feb 06, 2015

  • Tweak: Knoppen met WooCommerce stijl
  • Fixed: “Laad meer” knopstijl sterke uitstraling
  • Tweak: Review samenvatting overschreven door thema
  • Tweak: Thema compatibiliteit verbetering

VERSION 1.0.5 – Released: Feb 04, 2015

  • Tweak: Plugin core framework

VERSION 1.0.4 – Released: Feb 02, 2015

  • Fixed: Kleine bugs

VERSION 1.0.3 – Released: Jan 30, 2015

  • Tweak: Plugin core framework
  • Tweak: Thema integratie

VERSION 1.0.2 – Released: Dec 29, 2014

  • Fixed: Yit_Plugin_Panel_WooCommerce klasse bestaat niet.

VERSION 1.0.1 – Released: Dec 23, 20141.0.1

  • Updated: Plugin core framework
  • Tweak: Plugin opties pagina
  • Fixed: Kleine bugs

1.0.0

  • Eerste release