WP Customer Reviews

Omschrijving

Er zijn veel sites die door gebruikers gegenereerde beoordelingen crawlen, waaronder Google Places en Google Local Search. Met WP Customer Reviews kun je een specifieke pagina op je blog instellen om klantreacties voor je bedrijf/dienst te ontvangen OF om beoordelingen over een product te schrijven.

  • Compatibel met WP Multisite en Multiuser (WPMU / WPMS / WordPress MU).
  • Alle inzendingen worden gemodereerd. Dat betekent dat JIJ bepaalt welke beoordelingen zichtbaar zijn.
  • Beoordelingen worden in een gebruiksvriendelijke opmaak getoond aan bezoekers, maar zoekmachines zien het schema.org microformaat.
  • Meerdere antispam maatregelen om te voorkomen dat geautomatiseerde spambots beoordelingen kunnen verzenden.
  • Completely customizable, including which fields to ask for, require, and show.
  • Shortcodes zijn beschikbaar bij het toevoegen van beoordelingen en beoordelingformulier op elke pagina en elk widget.
  • Werkt met caching plugins en aangepaste thema’s.
  • Bevat een extern stylesheet zodat je het kunt aanpassen en beter laten aansluiten bij je thema.
  • Beoordelingen kunnen door beheerder gewijzigd worden voor inhoud en datum.
  • Beheerder antwoorden kunnen gemaakt en getoond worden onder elke beoordeling.
  • Ondersteuning voor het toevoegen van aangepaste velden.
  • De plugin kan op meer dan 1 pagina gebruikt worden. Ook is het mogelijk om de plugin te gebruiken bij berichten.
  • Ondersteunt zowel Business als Product beoordeling types.
  • Geeft het microformaat van verzamelde beoordelingen weer.
  • Snel en lichtgewicht, en bevat zelfs de waardering met sterren. De plugin vertraagt je blog niet.
  • Valideert als valide XHTML 1.1 (W3C) en valide Microformaat (Rich Snippets Testing Tool).
  • En veel meer…

Bijna elke nieuwe functie is toegevoegd dankzij de geweldige ondersteuning en suggesties van onze gebruikers. Heb je een suggestie of een vraag? Aarzel niet om een vraag te stellen in ons forum.

Meer informatie op: WP klant beoordelingen

Schermafdrukken

  • Front-end weergave
  • Verstuur een beoordeling (1)
  • Verstuur een beoordeling (2)
  • Admin goedkeuring (1)
  • Admin goedkeuring (2)
  • Instellingen
  • Sla formulierinstellingen op
  • Weergave instellingen
  • Inschakelen van een pagina voor bedrijfsbeoordelingen
  • Schakel een pagina voor productbeoordelingen in

Installatie

  1. Het uploaden van de inhoud van gecomprimeerde bestanden (wp-customer-reviews) naar de /wp-content/plugins/ directory.
  2. Activeer de plugin door het Plugins menu in WordPress beheer.
  3. Maak een speciale WordPress pagina voor het verzamelen van aanbevelingen.
  4. Ga naar de instellingen voor WP Customer Reviews en configureer de plugin.

FAQ

Beoordelingen

10 juni 2021
I used to swear by WordPress. I thought it was intuitive, but once I invested in my project, bought a Premium account and a domain, it got messy. They make signing up for all the necessary components very difficult, and therefore cancelling them is more difficult. It is NOT USER FRIENDLY. THEY ARE NOT HELPFUL IN RESOLVING CANCELLATION ISSUES. This is NOT the platform for project practice. I even had to create a brand new account to leave this review, with the same account info I have for my site. NOT INTUITIVE. NOT USER FRIENDLY. DO NOT RECOMMEND.
6 april 2021
I use a lot of plugins and I have been building WordPress websites for over ten years. This is one of the most reliable plugins I have used and I greatly appreciate all of the work the builder puts into it.
19 maart 2021
WP Customer Reviews has been on my website for ten years. It is the only website where stutterers can review therapy programs we've done. I'm now rebuilding my website and looked into other review plugins. I installed a new review plugin that claimed to be the latest and greatest. It wasn't and I went back to WP Customer Reviews.
Lees alle 491 beoordelingen

Bijdragers & ontwikkelaars

“WP Customer Reviews” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers

“WP Customer Reviews” is vertaald in 8 talen. Dank voor de vertalers voor hun bijdragen.

Vertaal “WP Customer Reviews” naar jouw taal.

Interesse in ontwikkeling?

Bekijk de code, haal de SVN repository op, of abonneer je op het ontwikkellog via RSS.

Changelog

3.5.8

  • 06/18/2021
  • [Update] Added rel noopener to Powered By link.

3.5.7

  • 06/11/2021
  • [Update] Updated author website links to temporarily point to plugin directory instead.

3.5.6

  • 04/22/2021
  • [Update] Added compatibility with WordPress 5.7
  • [Bugfix] Space missing around “by” and “on”. You may need to deactivate/activate the plugin to see this change.
  • [Security] Prevented low-risk XSS which could be injected by an administrator user role.

3.5.5

  • 12/06/2020
  • [Update] Added compatibility with WordPress 5.6

3.5.4

  • 09/02/2020
  • [NOTICE] PLEASE UPGRADE TO THIS VERSION.
  • [Bugfix] Workaround to prevent plugins / web servers from interfering with our security checks.

3.5.3

  • 09/01/2020
  • [Bugfix] A tags in review content allow href/title/target/rel/style/class attributes.
  • [Bugfix] IMG tags in review content allow src/alt/width/height/style/class attributes.

3.5.2

  • 08/31/2020
  • [Bugfix] Allow img tags with safe attributes to appear in review content.

3.5.1

  • 08/29/2020
  • [Bugfix] Fixed PHP errors being displayed on frontend review pages when custom fields are enabled in plugin settings.

2.5.1

  • 08/29/2020
  • [2.x] Fixes applied to prevent reported security issue. All users are encouraged to upgrade immediately.

3.5.0

  • 08/26/2020
  • [Security] There have been reported attempts to inject code into your website / admin area, which this version aims to prevent. This should also prevent some spam submission attempts.

3.4.5

  • 08/19/2020
  • [Bugfix] Allow safe html styling (bold, italic) and links to appear in review content.
  • [Bugfix] Allow safe html styling (bold, italic) to appear in review meta field values, such as review title.

3.4.4

  • 08/19/2020
  • [Bugfix] Fixed escaped HTML code appearing in review content instead of line breaks.

3.4.3

  • 08/18/2020
  • [Security] Fixes applied to prevent reported security issue. All users are encouraged to upgrade immediately.

3.4.2

  • 07/31/2020
  • [Update] Added compatibility with WordPress 5.5

3.4.0 / 3.4.1

  • 19/11/2018
  • [Update] 3.4.0 – Getest op compatibiliteit met WordPress 5.0 en Gutenberg editor.
  • [Update] 3.4.1 – Vergat om te updaten. Getest t/m: 5.0

3.3.0

  • 08/10/2018
  • [Update] 3.2.3 added the ability to assign a review to any post/page, not just WPCR-enabled posts. This caused some confusion when assigning reviews manually, so the “Reviewed Post / Page” dropdown has been refactored to display WPCR-enabled posts first, exclude posts with no title, and display the post slug. You can find the post you are looking for by clicking the dropdown, then begin to type the name of your post to search for and select it.

3.2.5

  • 04/10/2018
  • [Update] Backend checkboxes are now Yes/No select dropdowns. Developers everywhere rejoice with me eliminating non-form-submitting HTML checkboxes. Should eliminate reported issue with WPCR-enabled posts becoming non-enabled.
  • [Update] Simplified some logic in the admin JS file.
  • [Bugfix] The save_post hook will now only run our custom meta updating logic when saving a post via the standard WP post editing form. Should eliminate reported issue with WPCR-enabled posts becoming non-enabled.
  • [Bugfix] The save_post hook no longer deletes/ignores updates to our custom meta on all falsy values. Submitted value must be an empty string to trigger the delete. This allows for a value of ‘0’ to actually save.
  • [Bugfix] Fixed race condition in displaying Business/Product fields based on Review Format dropdown when editing posts. Previously, both Business and Product fields could sometimes display, which was confusing.
  • [Bugfix] Als een bezoeker een beoordeling indient met regeleinden, werd deze tijdens het front-end weergave verwijderd. Deze worden nu omgezet in HTML-regeleinden.

3.2.4

  • 03/10/2018
  • [Bugfix] Allow assiging reviews to posts that are not yet WPCR enabled (via checkbox on post edit form)
  • [Bugfix] Fixed missing href in aggregate snippet when using shortcode to display reviews by specific POSTID.
  • [Bugfix] If we detect that we are viewing the same page as the reviews being output are assigned to, do not link aggregate/reviews using href, because it links to the same page we are on.
  • [Bugfix] Fixed 1×1 temporary review image to output absolute URL. For some reason, it was previously outputting relative, contrary to plugins_url() WP docs.

3.2.3

  • 03/10/2018
  • [Bugfix] Review holder container was overflowing boundaries on smaller screen sizes.
  • [Update] When editing a post, business/product info fields would only display if WPCR was enabled for the post. They now display always.
  • [Update] When using [WPCR_INSERT] shortcode, we now pretend the “Enable WPCR” checkbox is checked to allow reviews to output.
  • [Update] When using [WPCR_SHOW] shortcode, we now pretend the “Enable WPCR” checkbox is checked on the selected POSTID=”###” post to allow aggregate/reviews to output. This allows for some advanced usage of do_shortcode in themes for optimal placement.

3.2.1

  • 27-07-2018
  • [Update] Enorme prestatieverbetering voor blogs met omvangrijke bericht metadatabase-tabellen. Met dank aan gig8@github.

3.2.0

  • 03/07/2018
  • [Update] Voorkomen dat zakelijke telefoon- en adresmicrodata worden weergegeven als ze niet zijn ingevuld.
  • [Update] Om fouten in de Structured Data Testing Tool te voorkomen, is een 1×1-afbeelding toegevoegd aan de microdata. We hebben plannen om dit in de toekomst te vervangen door een echte afbeelding. Uit onze testen blijkt dat dit veld niet echt nodig is en geen verschil maakt, maar sommigen maken zich zorgen over de fout in de testtool, vandaar deze gedeeltelijke oplossing.
  • [Update] In plaats van het uitvoeren van “Lege bedrijfsnaam” / “Lege productnaam” bij onjuist gebruik van de plugin, wordt de naam van de site uitgevoerd.
  • [Update] In plaats van het uitvoeren van een lege bedrijfs URL bij onjuist gebruik van de plugin, wordt de URL van de site uitgevoerd.
  • [Update] Verschillende prestatieverbeteringen bij het uitvoeren van meerdere beoordelingen.

3.1.9

  • 03/04/2018
  • [Update] HIDEREVIEWS=0 mag worden gebruikt in de shortcode zonder dat de (nog niet uitgebrachte) Pro versie nodig is.
  • [Bugfix] Een ongeldige CSS important rule op een label is opgelost, zodat deze geldig worden gemaakt.

3.1.8

  • 30/03/2018
  • Compatibiliteit met PHP 4.3+, blijkbaar gebruiken mensen nog steeds PHP 4.3.x en 4.4.x.

3.1.7

  • 27/03/2018
  • [Bugfix] Om conflicten met andere plugins te voorkomen hebben we het gebruik van select2 naar wpcr3_select2 hernoemd. We laden dit lokaal in plaats van via een CDN.

3.1.6

  • 24/03/2018
  • [Update] Significante prestatieverbeteringen als men is ingelogd of WP admin gebruikt. Blogs met veel berichten waarop beoordelingen kunnen worden geplaatst moeten merken dat de pagina’s significant sneller laden.
  • [Bugfix] “Schakel WP Customer Reviews voor deze pagina” formulier initialiseert nu correct bij het toevoegen van nieuwe berichten. Voorheen werkte dit alleen goed bij bestaande berichten.

3.1.5

  • 16/11/2017
  • [Update] compatibel met WP 4.9

3.1.4

  • 16/10/2017
  • [Bugfix] Validatieprobleem dat zorgde voor fout in AMP opgelost

3.1.3

  • 31/05/2017
  • [Bugfix] css typfout bug fix
  • [Update] compatibel met WP 4.8

3.1.2

  • 21/04/2016
  • [Update] Activatieproces is eenvoudiger gemaakt
  • [Update] Afbeeldingen worden gecomprimeerd zonder kwaliteitsverlies

3.1.1

  • 19/04/2016
  • [Bugfix] Mogelijke problemen met WordPress 3.6 opgelost

3.1.0

  • 09/04/2016
  • [Bugfix] Mogelijk probleem met PHP 7.0 opgelost

3.0.9

  • 05/04/2016
  • [Security] Voorkomen CSRF en XSS in admin tools.

3.0.8

  • 04/01/2016
  • [Bugfix] Het verschijnen van een beveiligingslek met beheerdershulpprogramma’s opgelost. Er was geen schadelijke actie mogelijk.
  • [Bugfix] opgelost verouderd waarschuwing met wpseo_pre_analysis_post_content (Yoast SEO)

3.0.7

  • 15/11/2015
  • [Bugfix] In sommige installaties mislukten ajax-requests nog steeds. We keren weer terug naar het gebruik van admin-ajax.

3.0.6

  • 12/11/2015
  • [Bugfix] In sommige installaties kon een dynamisch CSS-bestand niet worden weggeschreven na het activeren van de plugin.
  • [Bugfix] In sommige installaties mislukten ajax-aanvragen aan admin-ajax. We proberen een nieuwe methode.
  • [Bugfix] In sommige installaties was het aantal beoordelingen dat werd weergegeven voor ‘Gemiddelde waardering’ te hoog.
  • In e-mail berichten bij nieuwe beoordelingen ontbrak een timestamp in de onderwerpregel.
  • [Bugfix] Bij gebruik van de shortcode [WPCR_SHOW POSTID=”123″] op pagina ID 123 werd de uitvoer 2x weergegeven.
  • [Bugfix] Wanneer een pagina 0 beoordelingen had, werd de gemiddelde beoordeling weergeven als 2,5 sterren in plaats van 0.
  • [Feature] PAGINATE en PERPAGE als shortcode-opties toegevoegd.

3.0.5

  • 19/10/2015
  • [Bugfix] JavaScripyt werkt nu ook met oudere versies van jQuery

3.0.4

  • 18/10/2015
  • [Bugfix] Oplossing voor probleem met opslaan van bericht of pagina.

3.0.3

  • 18/10/2015
  • [Bugfix] Oplossing voor onjuist JavaScript

3.0.2

  • 18/10/2015
  • [Bugfix] Het kopiëren en plakken van shortcode in WP visual editor werkt nu beter.
  • [Bugfix] Migreren van 2.x zorgt soms voor debbul geïmporteerde reviews (zie “Tools” instellingentab voor oplossing)
  • [Bugfix] Migreren van 2.x slaat soms het importeren van reviews over (zie “Tools” instellingentab voor oplossing)
  • [Bugfix] Bij het pagineren van beoordelingen in de front-end, worden “beoordeeld op” paginalinks soms niet gekoppeld.
  • [Bugfix] De anti-spamregels voor menselijke detectie een beetje minder strak afgesteld
  • [Bugfix] Foutmelding “spambot controle” als WP back-end SSL is en front-end niet is opgelost
  • [Bugfix] Enkele PHP foutmeldingen opgelost.
  • [Bugfix] JavaScripyt werkt nu ook met oudere versies van jQuery
  • [Update] Tabblad “Tools” toegevoegd aan plugin instellingen. Deze bevat verschillende methodes voor het beheren/verbeteren van beoordelinggegevens.
  • [Update] Bij handmatig in WP beheer toegevoegde beoordelingen komt de titel nu overeen met door gebruikers toegevoegde beoordelingen.
  • [Update] Je kunt nu de WP titel van beoordelingen aanpassen.

3.0.1

  • 29/09/2015
  • [Update] Ingeschakeld voor aangepaste berichttypen
  • [Update] Upgraden van 2.x verloopt soepeler voor sommige mensen

3.0.0

  • 10/09/2015
  • [Update] Volledige code opgeschoond en herschreven
  • [Update] Complete revisie van instellingen en beheerinterface