WP Customer Reviews

Beschrijving

Er zijn veel sites die door gebruikers gegenereerde beoordelingen crawlen, waaronder Google Places en Google Local Search. Met WP Customer Reviews kun je een specifieke pagina op je blog instellen om klantreacties voor je bedrijf/dienst te ontvangen OF om beoordelingen over een product te schrijven.

  • Compatibel met WP Multisite en Multiuser (WPMU / WPMS / WordPress MU).
  • Alle inzendingen worden gemodereerd. Dat betekent dat JIJ bepaalt welke beoordelingen zichtbaar zijn.
  • Beoordelingen worden in een gebruiksvriendelijke opmaak getoond aan bezoekers, maar zoekmachines zien het schema.org microformaat.
  • Meerdere antispam maatregelen om te voorkomen dat geautomatiseerde spambots beoordelingen kunnen verzenden.
  • Volledig aanpasbaar, inclusief welke velden gevraagd, vereist en getoond moeten worden.
  • Shortcodes zijn beschikbaar bij het toevoegen van beoordelingen en beoordelingformulier op elke pagina en elk widget.
  • Werkt met caching plugins en aangepaste thema’s.
  • Bevat een extern stylesheet zodat je het kunt aanpassen en beter laten aansluiten bij je thema.
  • Beoordelingen kunnen door beheerder gewijzigd worden voor inhoud en datum.
  • Beheerder antwoorden kunnen gemaakt en getoond worden onder elke beoordeling.
  • Ondersteuning voor het toevoegen van aangepaste velden.
  • De plugin kan op meer dan 1 pagina gebruikt worden. Ook is het mogelijk om de plugin te gebruiken bij berichten.
  • Ondersteunt zowel Business als Product beoordeling types.
  • Geeft het microformaat van verzamelde beoordelingen weer.
  • Snel en lichtgewicht, en bevat zelfs de waardering met sterren. De plugin vertraagt je blog niet.
  • Valideert als valide XHTML 1.1 (W3C) en valide Microformaat (Rich Snippets Testing Tool).
  • En veel meer…

Bijna elke nieuwe functie is toegevoegd dankzij de geweldige ondersteuning en suggesties van onze gebruikers. Heb je een suggestie of een vraag? Aarzel niet om een vraag te stellen in ons forum.

Meer informatie op: WP klant beoordelingen

Schermafdrukken

  • Front-end weergave
  • Verstuur een beoordeling (1)
  • Verstuur een beoordeling (2)
  • Admin goedkeuring (1)
  • Admin goedkeuring (2)
  • Instellingen
  • Sla formulierinstellingen op
  • Weergave instellingen
  • Inschakelen van een pagina voor bedrijfsbeoordelingen
  • Schakel een pagina voor productbeoordelingen in

Installatie

  1. Het uploaden van de inhoud van gecomprimeerde bestanden (wp-customer-reviews) naar de /wp-content/plugins/ directory.
  2. Activeer de plugin door het Plugins menu in WordPress beheer.
  3. Maak een speciale WordPress pagina voor het verzamelen van aanbevelingen.
  4. Ga naar de instellingen voor WP Customer Reviews en configureer de plugin.

FAQ

Beoordelingen

28 mei 2024
WP Customer Reviews is very good. I wish it was connected to Gravatar for some added verification of an identity to help add trust to the reviews. In general, I like the barebones nature of the plugin. I didn’t want extra features because I would lose confidence in the plugin’s compatibility over the long run. Gravatar though, I view as necessary because the best websites that will rank high in Google will need some verification features (viewable to the reader). It’s necessary innovation. I have Wordpress comments connected to Gravatar for that reason. I would love my reviews to connect to the same system.
10 april 2024
This is a great plugin for adding reviews to a site. Lots of customization and love the short code ability. Also has an aggregated reviews showing the total reviews and rating.
28 februari 2024
Here’s a custom function to display the page rating by itself anywhere on the page: function custom_wpcr3_reviews_info_shortcode($atts) { // Shortcode attributes $atts = shortcode_atts( array( ‘post_id’ => null, // Default to null, so it can be used for the current post/page ), $atts, ‘custom_wpcr3_reviews_info’ ); // Query to retrieve posts of type ‘wpcr3_review’ $reviews_query = new WP_Query(array( ‘post_type’ => ‘wpcr3_review’, ‘posts_per_page’ => -1, ‘meta_query’ => array( array( ‘key’ => ‘wpcr3_review_post’, ‘value’ => $atts[’post_id’], ), ), )); // Initialize variables $total_reviews = $average_rating = 0; // Loop through each review post while ($reviews_query->have_posts()) { $reviews_query->the_post(); // Get post ID and corresponding review post ID $review_post_id = get_the_ID(); // Get the rating for the current review post $rating = get_post_meta($review_post_id, ‘wpcr3_review_rating’, true); // Increment total reviews and add rating to the total $total_reviews++; $average_rating += intval($rating); } // Reset the post data wp_reset_postdata(); // Calculate average rating in stars $average_rating = $total_reviews > 0 ? round($average_rating / $total_reviews) : 0; // Output HTML for displaying reviews info $output = ‘<div class=”custom-wpcr3-reviews-info”>’; $output .= ‘<p><a href=”#reviews”><strong>Average Rating:</strong><span style=”color:#ff6900;text-shadow: 1px 1px #999;”> ‘ . str_repeat(‘★’, $average_rating) . ‘ (‘ . $total_reviews . ‘ reviews)</span></a></p>’; $output .= ‘</div>’; return $output; } // Register the custom shortcode add_shortcode(‘custom_wpcr3_reviews_info’, ‘custom_wpcr3_reviews_info_shortcode’); use the shortcode like this: [custom_wpcr3_reviews_info post_id=37]
Lees alle 521 beoordelingen

Bijdragers & ontwikkelaars

“WP Customer Reviews” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers

“WP Customer Reviews” is vertaald in 11 talen. Dank voor de vertalers voor hun bijdragen.

Vertaal “WP Customer Reviews” naar jouw taal.

Interesse in ontwikkeling?

Bekijk de code, haal de SVN repository op, of abonneer je op het ontwikkellog via RSS.

Changelog

3.7.2

  • 04/04/2024
  • [Update] Tested with WP 6.5

3.7.1

  • 02/23/2024
  • [Beveiliging] beveiliging / hardening updates

3.7.0

  • 11/03/2023
  • [Oplossing] plugin moet standaard op OFF staan in plaats van ON voor pagina’s

3.6.9

  • 11/01/2023
  • [Update] Version update only

3.6.8

  • 10/24/2023
  • [Update] compatibiliteit met WP 6.4

3.6.7

  • 09/12/2023
  • [Update] compatibiliteit met WP 6.3
  • [Beveiliging] beveiliging / hardening updates

3.6.6

  • 03/17/2023
  • [Update] compatibiliteit met WP 6.2

3.6.5

  • 11/01/2022
  • [Update] compatibiliteit met WP 6.1
  • [Bugoplossing] fout bij deling door nul voorkomen.

3.6.4

  • 09/27/2022
  • [Update] compatibiliteit met WP 6.0

3.6.3

  • 01/26/2022
  • [Update] Compatibility with WP 5.9

3.6.2

  • 10/25/2021
  • [Bugfix] Fixed bug introduced in 3.6.0 which caused rounding down of aggregate review rating.

3.6.1

  • 10/20/2021
  • [Bugoplossing] automatisch verversen van templates bij een update van de plugin versie.

3.6.0

  • 10/20/2021
  • [Bugoplossing] opgelost validatiefout: ongeldig objecttype voor veld “auteur”.
  • [Bugoplossing] opgelost validatiefout: waarde in eigenschap “reviewCount” moet positief zijn.
  • [Bugfix] Fixed some invalid CSS.
  • [Update] ” on [Page Name]” will no longer be redundantly output when the review being shown is on the same page it is associated with.
  • [Update] schema itemtype URL’s geüpdatet van http naar https.
  • [Update] Renamed CSS file from wp-customer-reviews-generated.css to wp-customer-reviews.css and simplified usage.