WordPress.org

Nieuws

Community Voices – De Nederlandse WordPress Community

Community Voices – De Nederlandse WordPress Community


Een aantal Nederlandse WordPress Communityleden werden onlangs uitgenodigd door Bob Dunn van de Do the Woo podcast voor een editie van zijn Community Voices, WordPress Around the World podcast. Doel is het in de schijnwerpers zetten van de Nederlandse WordPress community.

Ga mee met Ita Pronk, Luc Princen, Marcel Bootsman, Marieke van de Rakt, Roan de Vries, Taco Verdonschot en Wendie Huis in ’t Veld, leden van de Nederlandse WordPress community, terwijl ze een gesprek voeren over hun ervaringen met WordPress en de voordelen van het deel uitmaken van de community.

Ze bespreken het bijwonen van WordCamps, conferenties die over de hele wereld worden gehouden voor WordPress gebruikers, en de waarde van netwerken en leren van anderen in de gemeenschap. Ze bespreken ook het belang van het bijdragen aan de gemeenschap, hetzij door vrijwilligerswerk, spreken op evenementen of het delen van kennis en expertise.

Iedereen in de show moedigt iedereen die geïnteresseerd is in WordPress aan om betrokken te raken bij de community, evenementen bij te wonen en gebruik te maken van de beschikbare bronnen en ondersteuning.

Je kunt de podcast aflevering hier beluisteren.

Geef een reactie