Nieuws over WordCamp Nederland 2016

Nog 6 weken en dan is het zover: WordCamp Nederland 2016.

Locatie

WordCamp Nederland vind dit jaar plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Nee, nog niet in een beurshal, maar in het hypermoderne Supernova.

Programma

WordCamp Nederland 2016 is, dit jaar voor het eerst, een driedaags evenement op 14, 15 en 16 oktober. Op deze drie dagen kan je meewerken aan WordPress, netwerken, nieuwe vrienden maken, bekenden de hand schudden en natuurlijk veel leren over WordPress. Het complete programma vind je hier.

Vrijdag 14 oktober – Contributor Day

Op vrijdag 14 oktober zal Contributor Day gehouden worden. Deze dag staat in het teken van bijdragen aan WordPress. Wil je zelf bijdragen aan WordPress, maar heb je geen idee hoe, op deze dag leggen we het, onder begeleiding van een aantal experts en ervaringsdeskundigen, aan je uit. Meehelpen met vertalen, vragen beantwoorden op het vernieuwde support forum, melden of oplossen van bugs, discussiëren over nieuwe features en het bijwerken/vertalen van documentatie zijn een aantal voorbeelden van activiteiten die je op je kan nemen.

Oh ja, neem je laptop en de lader mee!

Zaterdag 15 oktober – Work with WordPress

Op deze dag krijg je presentaties voorgeschoteld die je informeren over het werken met WordPress. Wat is de REST API, hoe zorg je voor een gezonde locale WordPress gemeenschap, PageSpeed en development frameworks zijn wat onderwerpen die je tegen kan komen op deze dag.

Zondag 16 oktober – Sell with WordPress

Op de zondag gaan we gewoon door, na een hoogstwaarschijnlijk onvergetelijk feest (daarover later meer) is iedereen natuurlijk weer fris en fruitig aanwezig voor een dag WordPress en e-commerce. We brengen je onder andere nieuws over SalesForce in combinatie met WordPress, de wetenschap achter verkopen, een SaaS met WordPress en trends in online betalingen.

Het precieze programma vind je zeer binnenkort terug op deze pagina.

Uitverkocht

De normale tickets zijn verkocht. Dat betekent dat we 400 tickets hebben weten te verkopen en daar zijn we heel blij mee. Sprekers, sponsoren en vrijwilligers hebben hun tickets nog niet geclaimd, maar deze zijn wel gereserveerd. Er zijn nog Microsponsor tickets beschikbaar. Dus, wil je heel graag komen en wil je je bedrijf of werkgever een leuke vermelding geven op de WordCamp Nederland 2016 website, koop dan snel hier je ticket(s).

 

Geef een reactie