WordPress 3.7 is vrijgegeven


Zojuist is WordPress 3.7 vrijgegeven met de volgende verbeteringen:

Achtergrond updates

Updates tijdens je slaapMet WordPress 3.7, hoef je niets meer te doen om onderhouds- en veiligheidsupdates uit te voeren. De meeste sites zijn nu in staat automatisch te updaten op de achtergrond, hoewel sommige configuraties dit wellicht niet toe staan.

Meer betrouwbaar dan ooitHet update-proces is stabieler en veiliger gemaakt met diverse extra controles en veiligheidsverbeteringen. Je zult nog steeds op “Nu bijwerken” moeten klikken als WordPress 3.8 uitkomt, maar we hebben nog nooit zoveel vertrouwen in die mooie blauwe knop gehad.

Maak sterkere wachtwoorden

Het wachtwoord van jouw website is je eerste verdediging tegen inbrekers. Het is daarom slim om complexe, lange en unieke wachtwoorden te gebruiken. Om deze reden hebben we onze wachtwoord-meter bijgewerkt in WordPress 3.7 zodat deze beter is in het herkennen van deze zwakke plekken; data, namen, toetsenbordpatronen (123456789) en zelfs culturele referenties.

Verbeterde zoekresultaten

Zoekresultaten worden nu geordend op hoe goed de zoekopdracht matcht met een bericht, in plaats van op datum. Bijvoorbeeld; als een zoekopdracht hetzelfde is als de titel van een bericht, dan zetten we dit bericht bovenaan de zoekresultaten.

Verbeterde internationale ondersteuning

Vertaalde versies van WordPress ontvangen veel sneller en meer complete vertaling. WordPress 3.7 ondersteunt het automatisch installeren van de juiste vertaalbestanden en deze ook up-to-date te houden.

Andere verbeteringen:

Meer achtergrond updates (experimenteel)Wil je dat WordPress altijd automatisch wordt bijgewerkt, zelfs voor grote releases? Wil je dat een bepaalde plugin altijd bijgewerkt wordt in de achtergrond? WordPress 3.7 geeft ontwikkelaars en systeembeheerders controle over dit proces.

Geavanceerde datum queries.Ontwikkelaars kunnen nu zoeken naar berichten binnen een reeks van dagen, of naar berichten die ouder of nieuwer zijn dan een specifieke datum. Je kunt zelfs zoeken naar berichten die geschreven zijn op vrijdagmiddag! Absoluut geen probleem.

Multisite verbeteringenwp_get_sites() stelt ontwikkelaars in staat om een lijst te krijgen met alle sites binnen je netwerk zonder direct een database query te maken — een van de vele verbeteringen aan multisite in WordPress 3.7

Geef een reactie